Hotel Remy Bratislava Pozsony, Szlovákia

Hotel Remy Bratislava Pozsony


Hotel Remy Bratislava Tíz barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Pozsonyban a Hotel Remy Bratislava vendégei. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén felár ellenében helyben is leparkolhatja autóját. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, egyes szobákban légkondícionálás biztosított (erről az egyes szobák adatlapján tud meggyőződni). A Hotel Remy Bratislava által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
2.3 km-re található a szálláshelytől a Vajnorské jazerá, 4.4 km-re a Kúpalisko Tehelne pole, 3.6 km-re a Jazero Kuchajda, 8.8 km-re az UFO Observation Deck, 1.3 km-re a Športovo-rekreačný areál Zlaté piesky, 3.2 km-re a Letné kúpalisko Rača, 8.7 km-re a Pozsonyi vár, 6.5 km-re a Csáky kastély .

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. Ezen felül reggelis foglalást is kínál a szállásadó. A foglalások összegét átutalással, bankkártyával és készpénzzel tudja kiegyenlíteni. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. A munkatársak szlovákul kommunikálnak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 119 fő, háziállat .

Hotel Remy Bratislava árak

Parkolási lehetőség
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Ingyenes WiFi
55 szoba, 119 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Čierny Orol Rožňava-Rozsnyó-38858

Hotel Čierny Orol Rožňava Rozsnyó, Szlovákia

W Hotel Bratislava-Pozsony-38830

W Hotel Bratislava Pozsony, Szlovákia