Hotel Saffron Bratislava Pozsony, Szlovákia

Hotel Saffron Bratislava Pozsony


Hotel Saffron Bratislava Nyolc kényelmes szobával várja vendégeit Pozsonyban a Hotel Saffron Bratislava. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. Ha autóval érkezik, azt felár ellenében a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, egyes szobákban légkondícionálás biztosított (erről az egyes szobák adatlapján tud meggyőződni). Ha számítógépét is magával hozná, saját maga is csatlakozhat az internethez, a szobákban ugyanis felár nélkül elérhető vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésére. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
A Jazero Kuchajda a szálláshelytől 2.6 km-re van, a Dinopark Bratislava 2.9 km-re, a Rozhľadňa Kamzík 3.7 km-re, a Kúpalisko Delfín 1.7 km-re, az Indoor Pressburg Golf Club 4.7 km-re, a Dévény Vára 13.3 km-re, az UFO Observation Deck 2.5 km-re, a Zoo Bratislava 3.6 km-re, a Dóm sv. Martina v Bratislave 1.5 km-re, a Szent Márton Dóm 1.7 km-re, a Webkamera Bratislava, Slavín 1.3 km-re, a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava 3.5 km-re, a Mihálykapu 1.2 km-re, a Pozsonyi vár 2.3 km-re, a Csáky kastély 4.8 km-re, a Modrý kostolík sv. Alžbety 1.4 km-re, az Oroszvári kastély 13.3 km-re, a Szent Elizabet Kék Templom 1.3 km-re, a Kúpalisko Tehelne pole 1.9 km-re.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap bőséges, ínycsiklandozó várja Önt, melyet a foglalás ára már tartalmaz. A foglalást bankkártyával, készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel Saffron Bratislava árak

Parkolási lehetőség
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
122 szoba

foglaltsági naptár (online foglalás)

Antiqua Villa-Spišská Stará Ves-39002

Antiqua Villa Spišská Stará Ves, Szlovákia

Apartament Sea View Mamaia Nord-Mamaia-Sat-39798

Apartament Sea View Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)