Hotel Salamander Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia

Hotel Salamander Banská Štiavnica Selmecbánya


Hotel Salamander Banská Štiavnica A Hotel Salamander Banská Štiavnica tíz ízlésesen berendezett, barátságos szobával és egy apartmannal várja Selmecbányán szállást keresőket. A Hotel Salamander Banská Štiavnica örömmel fogadja Önt és kutyáját egyaránt, a kisállat elhelyezése feláras. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. Egyes szobákban és apartmanokban klíma biztosítja, hogy felfrissüljön a meleg nyári napokon is (erről az egyes szobák és apartmanok adatlapján tud meggyőződni). Felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosított a szálláshelyen, így hordozható számítógépével a pihenés alatt is könnyedén internetezhet. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia P. Márie 300 méterre, a Banská Kalvária 900 méterre, a Banská Štiavnica 600 méterre, a Starý Zámok Banská Štiavnica 300 méterre, a Banské múzeum v Banskej Štiavnici 600 méterre, a Náučný chodník Staré Mesto 1.9 km-re, a Salamandra Resort síközpont 8.7 km-re, a Náučná lokalita CHA Kysihýbel 2.5 km-re, a , Újvár 800 méterre, a Botanická zahrada, Banská Štiavnica 300 méterre, a Jazero Klinger 1.6 km-re, a Náučný chodník Kysihýbel 2.4 km-re, a Koháry kastély, Szentantal 5.6 km-re, a Náučný chodník Milana Kapustu 1.9 km-re, a Náučný chodník Horná Roveň, Richňavské jazerá 1.6 km-re, a Selmecbánya, Óvár 600 méterre, a Veľké Richnavské jazero 4.7 km-re, a Revistye vára 20.3 km-re, a Rímskokatolícky kostol sv. Kataríny 600 méterre, a Bozóki erőd 25.9 km-re, a Webkamera Banská Štiavnica 300 méterre, a Banské múzeum v prírode 1.1 km-re, a Rímskokatolícky kostol sv. Jana Evanjelistu 2.7 km-re, az Evičkino jazero 4.2 km-re, a Vindšachtské jazero 4.2 km-re, a Nový Zámok Banská Štiavnica 900 méterre van.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. Készpénzzel, átutalással és bankkártyával tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:30. A munkatársak angolul, németül, szlovákul és csehül tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 30 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Salamander Banská Štiavnica árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
10 szoba, 30 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Tatranec-Vysoké Tatry-38828

Hotel Tatranec Vysoké Tatry, Szlovákia

Apartmán Patris 33-Tatranská Štrba-38901

Apartmán Patris 33 Tatranská Štrba, Szlovákia