Hotel Sasanka Tatranská Lomnica, Szlovákia

Hotel Sasanka Tatranská Lomnica


Hotel Sasanka A szlovákiai Hotel Sasanka szeretettel várja néhány kellemesen eltöltött napra a Szallas. hu vendégeit. A hotel 14 ízlésesen berendezett szobával várja a Tatranská Lomnicában szállást kereső vendégeket. Kutyáját is magával hozhatja a pihenésre, a Hotel Sasanka felkészült a fogadására, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Lomnici-csúcs a szálláshelytől 9.4 km-re van, a Vodopády Studeného potoka 3.8 km-re, az Apartmánový byt 23, 4.8 km-re, a Lanovka na Hrebienok 4.8 km-re, a Skalnatá chata 4 km-re, a Lanovka, Lomnický štít 400 méterre, a Tatranské Matliare 2 km-re, a Penzión Sorger 4.8 km-re, a Múzeum Tatranského národného parku 1.4 km-re, a 700 méterre, a Lyžiarske stredisko v Dolnom Smokovci 4.3 km-re, a Lomnické sedlo 4.6 km-re, a Lyžiarske stredisko Starý Smokovec 4.8 km-re, a Náučný chodník Skalnaté pleso, Hrebienok 900 méterre, a Lomnici nyereg 9.2 km-re, a Lyžiarske stredisko Tatranská Lomnica 400 méterre, a Csákyho prameň 4.2 km-re, a Ski Resort Tátralomnic 300 méterre, a Skalnaté pleso 4 km-re, a Kúpele Tatranská Lomnica 1.5 km-re, a Bilíkova chata 3.8 km-re, a Slavkovská vyhlídka 4.6 km-re, a Starý Smokovec 4.8 km-re, az AquaCity Poprad 16.1 km-re.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak már tartalmazzák minden napra a finom, bőséges reggelit. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 136 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Sasanka árak

Ingyenes parkolás
Kutya bevihető (fizetős)
46 szoba, 136 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Apartmány 7 Wonders Podhájska-Bellegszencse-39033

Apartmány 7 Wonders Podhájska Bellegszencse, Szlovákia

Sliezsky dom-Vysoké Tatry-38770

Sliezsky dom Vysoké Tatry, Szlovákia