Hotel Schuster Boarding House Brașov Brassó (Románia)

Hotel Schuster Boarding House Brașov Brassó

Hotel Schuster Boarding House Brașov, ,
Foglalható , 21 szoba, 56 férőhely, háziállat nem hozható

16 barátságosan berendezett szobában és hat lakosztályban szállhatnak meg Brassóban a Hotel Schuster Boarding House Brașov vendégei. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége felár ellenében a szálláshelyparkolójában hagyni. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az egyes szobákban és lakosztályokban működő klíma (az adott szobák és lakosztályok adatlapján tud róla meggyőződni, hogy biztosított-e a légkondícionálás). Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
700 méterre található a Tanácsháza, 1.3 km-re a Boldogasszony temploma, 1.8 km-re a Brassói erőd, 500 méterre a Fekete templom, 600 méterre a Katalin kapu, 300 méterre a Brassói Neológ Zsinagóga.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Hotel Schuster Boarding House Brașov egy éjszakányi előre befizetését kéri. Angolul, spanyolul, románul és héberül tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Hotel Schuster Boarding House Brașov árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes légkondícionálás
21 szoba, 56 férőhely

Kuća za Odmor JP-Brodarica-37584

Kuća za Odmor JP Brodarica

Betti Vendégház-Békésszentandrás-24132

Békésszentandráson bababarát nyaraló a vízpart felől is kerítéssel