Hotel Slovakia Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Hotel Slovakia Trenčianske Teplice Trencsénteplic


Hotel Slovakia Trenčianske Teplice Szívesen látja Önt vendégül Szlovákiában akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a Hotel Slovakia Trenčianske Teplice. Barátságosan berendezett, kényelmes szobában szállhatnak meg Trenčianske Teplicében a hotel vendégei. Ha szívesen fogyasztana a helyszínen, a hotel saját éttermében várja Önt minden nap frissen elkészített finomságokkal. A szálláshely felár ellenébenparkolót is biztosít az autójának. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Turecký lázeňský dům Sina (Hammam) a szálláshelytől 100 méterre van, a fürdő 200 méterre, az Illésházy-kastély 7.7 km-re, a Termálne a peloidné kúpele Trenčianske Teplice 800 méterre, az Oroszlánkő vára 23.9 km-re, a Lednicz vára 29.1 km-re.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden nap bőséges és finom reggeli várja Önt, amit a feltüntetett árak már magukban foglalnak. Bankkártyával, készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. Szlovákul tudják Önt köszönteni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel Slovakia Trenčianske Teplice árak

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

PSZ Pihenőház-Cserkeszőlő-10756

PSZ JNSZ Megyei Szervezete Pihenőháza, Cserkeszőlő

Kontakt wellness hotel-Stará Lesná-38777

Kontakt wellness hotel Stará Lesná, Szlovákia