Hotel Slovan Žilina Zsolna, Szlovákia

Hotel Slovan Žilina Zsolna


Hotel Slovan Žilina Kiránduljon néhány napra Szlovákiába és legyen utazása idejére a Hotel Slovan Žilina vendége. A hotel 25 ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja a Zsolnán szállást keresőket. Ha magával hozná négylábú kedvencét, semmi akadálya, a Hotel Slovan Žilina kutyákat is fogad felár ellenében. A vendégek számára a hotel saját éttermében ízletes helyi ételeket kínál. Ha autóval érkezik, azt felár ellenében a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Skautský oddiel Žilina a szálláshelytől 1.9 km-re, a Mestská krytá plaváreň Žilina 2 km-re, a Szulyó várrom 22.2 km-re, a Prvý Žilinský Golfový Klub 2.9 km-re, a Budatínsky zámok 1.6 km-re, a Židovský cintorín v Žilině 1.1 km-re, a Múzeum Židovskej Kultúry 800 méterre, a Budatini vár 5.3 km-re, a Považská galéria umenia 800 méterre, a Hricsó vára 13.2 km-re, a Sztrecsény vára 11.2 km-re, a Vodná nádrž Hričov 4.5 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap bőséges, ínycsiklandozó várja Önt, melyet a foglalás ára már tartalmaz. A szállásadó készpénzes, átutalásos és bankkártyás fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak angolul, németül, oroszul, szlovákul és csehül tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 41 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Slovan Žilina árak

Parkolási lehetőség
Ingyenes WIFI
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
23 szoba, 41 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Pallone-Balatonfüred-30771

Hotel Pallone Balatonfüred, 20 szoba 45 férőhely

Hotel Čingov Smižany-Szepessümeg-38781

Hotel Čingov Smižany Szepessümeg, Szlovákia