Hotel SOREA TITRIS Vysoké Tatry, Szlovákia

Hotel SOREA TITRIS Vysoké Tatry


Hotel SOREA TITRIS Kényelmes szobában szállhatnak meg Magas-Tátrában a Hotel SOREA TITRIS vendégei. A hotel saját éttermében minden nap frissen elkészített finomságokat kóstolhat meg. Ha autóval érkezik, azt a szálláshelytőlparkolóban ingyen tudja leparkolni. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Lanovka, Lomnický štít a szálláshelytől 1.4 km-re, a Náučný chodník Skalnaté pleso, Hrebienok 1 km-re, a Tatranské Matliare 1.4 km-re, a Lomnici nyereg 10.5 km-re, a Lomnici-csúcs 10.5 km-re, a Kúpele 800 méterre, a Skalnaté pleso 5 km-re, a Lyžiarske stredisko 1.4 km-re, az AquaCity Poprad 15.9 km-re, a Skalnatá chata 5 km-re, a Késmárki vár 15.6 km-re, a Tatranská Lomnica 700 méterre, a Múzeum Tatranského národného parku 300 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden nap bőséges és finom reggeli várja Önt, amit a feltüntetett árak már magukban foglalnak. Grillezési lehetőség rendelkezésre áll. Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel SOREA TITRIS árak

szolgáltatások
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Sofia apartments Liptovský Mikuláš-Liptószentmiklós-38745

Sofia apartments Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós, Szlovákia

Dependance Liptov Lúčky-Lucski-38998

Dependance Liptov Lúčky Lucski, Szlovákia