Hotel Squash Dependance Prievidza Privigye, Szlovákia

Hotel Squash Dependance Prievidza Privigye


Hotel Squash Dependance Prievidza A Hotel Squash Dependance Prievidza négy ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja a Privigyében szállást keresőket. Ha kedve támad a helyszínen fogyasztani, a hotel saját éttermében kóstolhatja meg az ízletes helyi fogásokat. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
4.4 km-re található a szálláshelytől a Dino Adventure park , 4.2 km-re a Zoo Bojnice, 4.4 km-re a vára, 4.8 km-re a Bajmócfürdő, 30.6 km-re a Znió vára, 3.5 km-re a Zámok Bojnice, 4.3 km-re a Bajmóci Állatkert, 1 km-re a Rímskokatolícky kostol Najsv. Trojice a Nanebovzatia P. Márie, 1 km-re a Sivý Kameň.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett árak már tartalmazzák minden napra a gazdag, ínycsiklandozó reggelit. A helyszínen grillezési lehetőség rendelkezésre áll. Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. A munkatársak szlovákul kommunikálnak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 8 fő, háziállat .

Hotel Squash Dependance Prievidza árak

Ingyenes parkolás
Saját étterem
3 szoba, 8 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Apartmány Biela Bratislava-Pozsony-38740

Apartmány Biela Bratislava Pozsony, Szlovákia

Apartmány Credo-Dolný Smokovec-38739

Apartmány Credo Dolný Smokovec, Szlovákia