Hotel Štadión Košice Kassa, Szlovákia

Hotel Štadión Košice Kassa


Hotel Štadión Košice 42 barátságosan berendezett, kényelmes szobában és öt apartmanban szállhatnak megnemzeti parkok ölelésében fekvő Kassán a Hotel Štadión Košice vendégei. A Hotel Štadión Košice felkészült kutyák fogadására is, felár ellenében komfortos pihenést biztosít nemcsak Önnek, hanem kis kedvencének is. A hotel saját éttermében minden nap frissen elkészített finomságokat kóstolhat meg. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
A Zoo a szálláshelytől 6.9 km-re, a Mestská krytá plaváreň Košice 2.6 km-re, a Kúpalisko Triton Košice 4.7 km-re, a Náučný chodník Hradová 2.4 km-re, a Ski Kavečany 6.4 km-re, a Jahodná 13.7 km-re, a DinoPark 6.9 km-re, a Zoologická zahrada Košice 4.1 km-re, a Rozhľadňa Košice, Hradová 2.2 km-re, a Botanická zahrada UPJŠ, Košice 300 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A foglalást bankkártyával, készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. A munkatársak szlovákul kommunikálnak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Štadión Košice árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)

foglaltsági naptár (online foglalás)

Apartmány Credo-Dolný Smokovec-38739

Apartmány Credo Dolný Smokovec, Szlovákia

Hotel Klar Liptovský Mikuláš-Liptószentmiklós-38760

Hotel Klar Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós, Szlovákia