Hotel Svätojánsky Kaštieľ Liptovský Ján, Szlovákia

Hotel Svätojánsky Kaštieľ Liptovský Ján


Hotel Svätojánsky Kaštieľ Nem járt még Szlovákiában, vagy újra átélné a felejthetetlen napokat? a Hotel Svätojánsky Kaštieľ örömmel látja vendégül Önt és kedves családját. 23 barátságosan berendezett, kényelmes szobában szállhatnak meg Liptovský Jánban a hotel vendégei. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. A Hotel Svätojánsky Kaštieľ által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Liptovský Hrádok a szálláshelytől 3.9 km-re van, a Ski Centrum Opalisko 2.9 km-re, a Termálne kúpalisko 1.5 km-re, a Považská lesná železnica Liptovský Hrádok 3.9 km-re, a Rímskokatolícky kostol sv. Jana Krstiteľa 200 méterre, a Vázseci-barlang 25.9 km-re, a Stanisovska barlang 5.3 km-re, a Lyžiarske stredisko Liptovský Ján, JAVOROVICA 2.6 km-re, a Svätojánske múzeum Liptovský Ján 200 méterre.

Egyéb tudnivalók
Ezen felül félpanziós foglalást is kínál a szállásadó. A helyszínen van grillezési lehetőség. Bankkártyával, átutalással és készpénzzel tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 62 fő, háziállat .

Hotel Svätojánsky Kaštieľ árak

Várható visszaigazolási idő4 óra 26 perc(de garantáltan 1 munkanapon belül)
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
23 szoba, 62 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Sliezsky dom-Vysoké Tatry-38770

Sliezsky dom Vysoké Tatry, Szlovákia

Lázeňský dům Komporday Štós-Štos-38989

Lázeňský dům Komporday Štós Štos, Szlovákia