Hotel Szent István Eger

Hotel Szent István Eger

Hotel Szent István-Eger-28733


Hotel Szent István Szállodánk az Egri Vár fölötti városrészen, 6000m2-es parkosított zöld területen fekszik. Az öt különálló épületben kétágyas szobák, 2, 3, 4 fős apartmanok, valamint egy 130 m2-es luxuslakosztály várja vendégeinket.

Minden szobában és apartmanban színes televízió, telefon és légkondicionáló berendezés, s persze a családias környezet és tiszta levegő nyújt ideális körülményeket a pihenéshez, kikapcsolódáshoz. A szobák mindegyikében található minihűtő, az apartmanokban főzési lehetőség is biztosított. Visszautal múltjára a -komplexum alatt húzódó alagútrendszer, amely bár nem a török időkből származik, mégis képes a régmúlt korok hangulatát felidézni.

A szálloda parkjában helyet kapott egy hangulatos kis kápolna, amely remek lehetőséget biztosít romantikus esküvők, koncertek, hangversenyek lebonyolítására.

Az étteremmel és részleggel egy épületben található 120 fős konferenciatermünk rendkívül alkalmas vállalati rendezvények, tréningek, találkozók, ünnepségek, bálok és lagzik megrendezésére. Az étterem pazar étel, és italválasztékával csalogat, a wellness egység pedig a sportolni vagy ellazulni vágyóknak kínál programot. (SZ19000951)

Foglalható , , férőhelyek max. 116 és háziállat hozható.

Hotel Szent István árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (4 éves korig ingyenes)
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
42 szoba, 116 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Hédi Vendégház-Eger-28724

Hédi Vendégház Eger

Hotel Kentaur-Siófok-28730

Hotel Kentaur Siófok