Hotel Szent István Eger

Hotel Szent István Eger

Szállodánk az Egri Vár fölötti városrészen, 6000m2-es parkosított zöld területen fekszik. Az öt különálló épületben kétágyas pótágyazható szobák, 2, 3, 4 fős apartmanok, valamint egy 130 m2-es luxuslakosztály várja vendégeinket.

Minden szobában és apartmanban színes televízió, telefon és légkondicionáló berendezés, s persze a családias környezet és tiszta levegő nyújt ideális körülményeket a pihenéshez, kikapcsolódáshoz. A szobák mindegyikében található minihűtő, az apartmanokban főzési lehetőség is biztosított. Visszautal múltjára a -komplexum alatt húzódó alagútrendszer, amely bár nem a török időkből származik, mégis képes a régmúlt korok hangulatát felidézni.

A parkjában helyet kapott egy hangulatos kis kápolna, amely remek lehetőséget biztosít romantikus esküvők, koncertek, hangversenyek lebonyolítására.

Az étteremmel és wellness részleggel egy épületben található 120 fős konferenciatermünk rendkívül alkalmas vállalati rendezvények, tréningek, találkozók, ünnepségek, bálok és lagzik megrendezésére. Az étterem pazar étel, és italválasztékával csalogat, a wellness egység pedig a sportolni vagy ellazulni vágyóknak kínál programot.

Hotel Szent István árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Bababarát szálláshely (4 éves korig ingyenes)
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
42 szoba, 116 férőhely

Hotel Európa  Gunaras-Dombóvár-28729

Hotel Európa Gunaras Dombóvár

Central Studio Apartman-Budapest-35515

Central Studio Apartman Budapest, 1 apartman 4 férőhely