Hotel Tatranec Vysoké Tatry, Szlovákia

Hotel Tatranec Vysoké Tatry


Hotel Tatranec A Hotel Tatranec 36 kényelmes szobában köszönti Magas-Tátrában megszállni kívánó vendégeket. Kutyáját is magával hozhatja a pihenésre, a Hotel Tatranec felkészült a fogadására, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
13.7 km-re található az AquaCity Poprad, 1.4 km-re a Kúpele , 2.1 km-re a Náučný chodník Skalnaté pleso, Hrebienok, 3.1 km-re a Lanovka, Lomnický štít, 1.9 km-re a Múzeum Tatranského národného parku, 11.6 km-re a Lomnici-csúcs, 3.5 km-re a Ski Resort Tátralomnic, 2.7 km-re a Tatranské Matliare, 4.4 km-re a Black Stork , 3.1 km-re a Lyžiarske stredisko Tatranská Lomnica, 13.4 km-re a Késmárki vár, 2.5 km-re a Tatranská Lomnica, 11.6 km-re a Lomnici nyereg.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. A helyszínen van grillezési lehetőség. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel, bankkártyával és átutalással fogadja el. A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul kommunikálnak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 50 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Tatranec árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
Ingyenes prospektus a környék látnivalóiról
Kutya bevihető (fizetős)
22 szoba, 50 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Antares Bratislava-Pozsony-38814

Hotel Antares Bratislava Pozsony, Szlovákia

Hotel Salamander Banská Štiavnica-Selmecbánya-38890

Hotel Salamander Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia