Hotel TATRY Vysoké Tatry, Szlovákia

Hotel TATRY Vysoké Tatry


Hotel TATRY 15 barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Magas-Tátrában a Hotel TATRY vendégei. Ha kedve támad a helyszínen fogyasztani, a hotel saját éttermében kóstolhatja meg az ízletes helyi fogásokat. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Hotel TATRY szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
A Lanovka, Lomnický štít 900 méterre, az AquaCity Poprad 16 km-re, a Bilíkova chata 4.5 km-re, a Múzeum Tatranského národného parku 700 méterre, a Náučný chodník Skalnaté pleso, Hrebienok 700 méterre, a Vodopády Studeného potoka 4.5 km-re, a Lyžiarske stredisko v Dolnom Smokovci 4.7 km-re, a Lomnici nyereg 9.9 km-re, a Tatranské Matliare 1.6 km-re, a Lomnici-csúcs 10.1 km-re, a Ski Resort Tátralomnic 1 km-re, a Skalnatá chata 4.6 km-re, a 400 méterre, a Kúpele 1 km-re, a Csákyho prameň 4.8 km-re, a Késmárki vár 15.6 km-re, a Skalnaté pleso 4.6 km-re, a Lyžiarske stredisko Tatranská Lomnica 900 méterre van.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A szállásadó készpénzes, bankkártyás és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. A munkatársak szlovákul kommunikálnak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel TATRY árak

Ingyenes parkolás
Saját étterem
15 szoba

foglaltsági naptár (online foglalás)

Aqua-Lux Wellness Hotel-Cserkeszőlő-38345

Aqua-Lux Wellness Hotel Cserkeszőlő

Chata pod Čertovicou-Vyšná Boca-38863

Chata pod Čertovicou Vyšná Boca, Szlovákia