Hotel Tematín Wellness & Spa Moravany nad Váhom, Szlovákia

Hotel Tematín Wellness & Spa Moravany nad Váhom


Hotel Tematín & Spa Négy kényelmes szobával várja vendégeit településen a Hotel Tematín Wellness & Spa . A Hotel Tematín Wellness & Spa Moravany nad Váhom örömmel fogadja Önt és kutyáját egyaránt, a kisállat elhelyezése feláras. A hotel saját éttermében várja Önt minden nap egy laktató ebédre vagy meghitt vacsorára. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. Bármikor élvezheti a szabad levegőt azokban a szobákban, amelyeknek saját erkélye vagy terasza van. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Ski Park Kálnica 24.2 km-re, a Temetvény vára 17.3 km-re, a Veľmožský dvorec 2.3 km-re, a Moraván-i kastély, 400 méterre, a fürdő 2.3 km-re, a Napoleonské kúpele Piešťany 1.9 km-re, a Galgóci vár 24.3 km-re, a Spa, Golf Club Piešťany 800 méterre, a Vodná nádrž Sĺňava 4.1 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. Foglaláskor igény szerint reggelit is kérhet. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét bankkártyával, készpénzzel és átutalással fogadja el. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. Szlovákul tudják Önt köszönteni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Tematín Wellness & Spa árak

Várható visszaigazolási idő1 óra 17 perc(de garantáltan 1 munkanapon belül)
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)

foglaltsági naptár (online foglalás)

Wellness Hotel Borovica Štrbské Pleso-Csorbató-38956

Wellness Hotel Borovica Štrbské Pleso Csorbató, Szlovákia

Hotel Kormorán-Šamorín-39006

Hotel Kormorán Šamorín, Szlovákia