Hotel Tri Studničky Demänovská Dolina Deménvölgy, Szlovákia

Hotel Tri Studničky Demänovská Dolina Deménvölgy


Hotel Tri Studničky Demänovská Dolina 20 kényelmes szobában szállhatnak meg Deménvölgyben a Hotel Tri Studničky Demänovská Dolina vendégei. A Hotel Tri Studničky Demänovská Dolina örömmel fogadja Önt és kutyáját egyaránt, a kisállat elhelyezése feláras. A hotel saját éttermében lehetősége van megkóstolni a helyi fogásokat. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Déményfalvi Szabadság-barlang 3.8 km-re, a Webkamera Demänova 3.4 km-re, a Jasná síközpont 7.4 km-re, az Evanjelický artikulárny kostol 4.6 km-re, a Demänovská ľadová jaskyňa 1.2 km-re, a Déményfalvi-jégbarlang 1.7 km-re, a Demänovská jaskyňa Slobody 4.6 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden nap bőséges és finom reggeli várja Önt, amit a feltüntetett árak már magukban foglalnak. Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00. Szlovákul tudják Önt köszönteni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Tri Studničky Demänovská Dolina árak

Ingyenes parkolás
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
37 szoba

foglaltsági naptár (online foglalás)

Lázeňský hotel Diamant Dudince-Gyűgy-38928

Lázeňský hotel Diamant Dudince Gyűgy, Szlovákia

Hotel Boutique Vila Arte București-Bukarest-39500

Hotel Boutique Vila Arte București Bukarest (Románia)