Hotel Victoria Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Hotel Victoria Cluj-Napoca Kolozsvár

Hotel Victoria -Napoca, ,
Foglalható , 70 szoba, 130 férőhely, háziállat nem hozható

Látogassa meg Erdélyt és legyen a Hotel Victoria Cluj-Napoca vendége egy emlékezetes utazásra. Hat barátságosan berendezett szobában és egy apartmanban szállhatnak meg Kolozsvárott a hotel vendégei. A légkondícionálással felszerelt szobákban és apartmanokban biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni (arról, hogy melyekben van légkondícionálás, az adott szobák és apartmanok adatlapján tud meggyőződni). A Hotel Victoria Cluj-Napoca által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
700 méterre található a Széky palota, 600 méterre a Mátyás király szülőháza, 500 méterre a Bánffy-kastély, 500 méterre a Szabók bástyája, 1.2 km-re a Kolozsvári Neológ Zsinagóga, 800 méterre az Nemzeti Történelmi Múzeuma, 300 méterre a Nemzeti Színház, 500 méterre a Szt. Mihály templom.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A foglaláshoz reggelit is igényelhet. A foglalások összegét készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni. A Hotel Victoria Cluj-Napoca 0% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. Angolul és románul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Hotel Victoria Cluj-Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes légkondícionálás
70 szoba, 130 férőhely

Balance Apartment Central-Budapest-35464

Balance Apartment Central Budapest, 1 apartman 4 férőhely

Peters Guest House Cluj-Napoca-Kolozsvár-40397

Peters Guest House Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)