Hotel Viktor Bratislava Pozsony, Szlovákia

Hotel Viktor Bratislava Pozsony


Hotel Viktor Bratislava 49 barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Pozsonyban a Hotel Viktor Bratislava vendégei. Kutyáját is magával hozhatja a pihenésre, a Hotel Viktor Bratislava felkészült a fogadására, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet az egyes szobákban működő klíma biztosítja (az adott szobák adatlapján tudja megtekinteni, hogy biztosított-e légkondícionálás). Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
4.1 km-re található a Zoo Bratislava, 3.9 km-re a Dinopark Bratislava, 2.7 km-re a Webkamera Bratislava, Slavín, 3.1 km-re a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava, 4.4 km-re a Kúpalisko Delfín, 11 km-re az Oroszvári kastély, 7.7 km-re a Csáky kastély , 2 km-re a Dóm sv. Martina v Bratislave, 2.6 km-re a Modrý kostolík sv. Alžbety, 3.2 km-re a Veľký Draždiak, 3 km-re a Pozsonyi vár, 13.2 km-re a Dévény Vára, 2 km-re az UFO Observation Deck.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A szállásadó reggelit is biztosít. A foglalást készpénzzel, bankkártyával és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. A munkatársak szlovákul kommunikálnak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 144 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Viktor Bratislava árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
68 szoba, 144 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Kaštiel-Fričovce-38808

Kaštiel Fričovce, Szlovákia

Hotel Tereza Bratislava-Pozsony-38868

Hotel Tereza Bratislava Pozsony, Szlovákia