Hotel Vila Rova Malinska, Horvátország

Hotel Vila Rova Horvátország

Hotel Vila Rova-Horvátország-28836


Hotel Vila Rova Olajfák kellemes árnyékában, a tenger illatával és zúgásával körülvéve a Kvarner szívében található a Hotel Vila Rova.
A Krk szigeti Malinska igazi gyöngyszeme szállodánk. 1996 óta üzemelünk. 2015-ben Európai Uniós támogatással a szállodát teljesen felújítottuk a legmodernebb irányzatoknak megfelelően így szállodánk büszkén viseli a négy csillagot.
Saját napozó teraszunk és olajfák között elhelyezett napozóágyaink melyek néhány méterre taláhatóak a tengerparttól igazi nyugalmat és kikapcsolódást nyújtanak vendégeink számára. Hogy kikapcsolódása teljes lehessen a hotel, Spa & részleggel is rendelkezik.

A környéke számos és túrista úttal is rendelkezik így tavasszal és ősszel is ideális az aktív pihenést kedvelők részére. A kültéri fűtött és jaccuzzi egy aktív nap után a test és a lélek pihentetésére szolgálnak. Az à la carte étterem és a beach grill bár kinálata a mediterrán ételekre helyezi a hangsúlyt.
Vendégeinknek 20 szoba, családi szoba és hotel áll rendelkezésére. Jöjjön el hozzánk és győződjön meg róla személyesen, hogy vendégeink miért jönnek vissza hozzánk évrő évre újra.

Kavicsos ‹ 50 m
Draga 1.2 km
Rupa 1.7 km
Malinska 2.4 km ()


Foglalható március-november, , férőhelyek max. 42 fő, háziállat nem hozható.

Hotel Vila Rova árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 1. – december 10.
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
21 szoba, 42 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Ditlin Boutique Hotel-Pápa-28695

Ditlin Boutique Hotel Pápa

Apartman Mirjana Jelicic-Horvátország-28940

Apartman Mirjana Jelicic Dramalj, Horvátország