Hotel Vilacrosse Boutique Inn București Bukarest (Románia)

Hotel Vilacrosse Boutique Inn București Bukarest

Hotel Vilacrosse Boutique Inn București, ,
Foglalható , 10 szoba, 30 férőhely, háziállat nem hozható

Egy emlékezetes romániai utazásra vágyik? Tekintse át a Hotel Vilacrosse Boutique Inn București ajánlatát. Öt barátságosan berendezett, kényelmes szobában szállhatnak meg Bukarestben a hotel vendégei. A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet az egyes szobákban működő klíma biztosítja (az adott szobák adatlapján tudja megtekinteni, hogy biztosított-e légkondícionálás). A Hotel Vilacrosse Boutique Inn București által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
400 méterre van a Biserica Stavropoleos, 400 méterre a Stavropoleos templom, 900 méterre a Cișmigiu Park, 200 méterre a Román Nemzeti Bank, 300 méterre a Nemzeti Katonai Kör, 1.1 km-re az Antim templom, 700 méterre a Nemzeti Művészeti Múzeum, 1.6 km-re a Püspöki Palota, 2 km-re a Popa Soare templom, 700 méterre a Kretzulescu templom.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A szállásadó készpénzes, bankkártyás és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A foglalás visszaigazolása után a Hotel Vilacrosse Boutique Inn București 0% előrefizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 13:00. A munkatársak angolul és románul állnak rendelkezésére.

Hotel Vilacrosse Boutique Inn București árak és kedvezmények

Ingyenes légkondícionálás
10 szoba, 30 férőhely

Kuća za Odmor Ivica-Sevid-37710

Kuća za Odmor Ivica Sevid

Vila Regency-Eforie Nord-40934

Dabas Hotel Dabas