Hotel West Bratislava Pozsony, Szlovákia

Hotel West Bratislava Pozsony


Hotel West Bratislava A Hotel West Bratislava 21 kényelmes szobában köszönti Pozsonyban megszállni kívánó vendégeket. A vendégek számára a hotel saját éttermében ízletes helyi ételeket kínál. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. A Hotel West Bratislava által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
700 méterre van a Rozhľadňa Kamzík, 3 km-re a Dinopark Bratislava, 4.3 km-re a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava, 3.5 km-re a Náučný chodník Lamač, Kačín, 4.9 km-re a Letné kúpalisko Rača, 3.1 km-re az Indoor Pressburg Golf Club, 6.1 km-re az UFO Observation Deck, 5.9 km-re a Pozsonyi vár, 14.6 km-re a Dévény Vára, 8.1 km-re a Csáky kastély , 3.3 km-re a Zoo Bratislava, 4.3 km-re a Kúpalisko Tehelne pole, 3.7 km-re a Jazero Kuchajda, 3.9 km-re a Webkamera Bratislava, Slavín, 3.5 km-re a Kúpalisko Lamač.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak minden napra magukban foglalják a helyszínen fogyasztható friss és bőséges reggelit. A foglalások összegét bankkártyával, készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. A munkatársak szlovákul tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel West Bratislava árak

Várható visszaigazolási idő kevesebb, mint 1 óra (de garantáltan 1 munkanapon belül)
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
50 szoba

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Jánošík Liptovský Mikuláš-Liptószentmiklós-38748

Hotel Jánošík Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós, Szlovákia

Privat Ivan Hrabušice-Káposztafalva-38902

Privat Ivan Hrabušice Káposztafalva, Szlovákia