Hotel Zlatý Kľúčik Nitra Nyitra, Szlovákia

Hotel Zlatý Kľúčik Nitra Nyitra


Hotel Zlatý Kľúčik Nitra Utazzon Szlovákiába akár egy kellemes hétvégére, akár egy nyaralásra és legyen a Hotel Zlatý Kľúčik Nitra vendége. 42 kényelmes szobában szállhatnak meg Nyitrán a hotel vendégei. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. A nyári hőségben is nagyon kellemes a klíma, köszönhetően az egyes szobákban üzemelő légkondícionálónak (a megfelelő szobák adatlapján tud róla meggyőződni, hogy van-e légkondícionálás). Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Botanická zahrada Nitra 2.2 km-re, a Náučný chodník Zobor I. 1.3 km-re, a Ghymes vára 20 km-re, a Náučný chodník Zobor II. 2.3 km-re, a Nitriansky hrad 1.2 km-re, a vára 2.3 km-re, a vára 2.3 km-re, a Rímskokatolícky kostol sv. Archanjela Michala 3.6 km-re, a Galgóci vár 29.6 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden reggel gazdag és ínycsiklandozó reggeli várják Önt, amit az adatlapon feltüntetett árak már magukban foglalnak. Bankkártyával, készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul állnak rendelkezésére. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel Zlatý Kľúčik Nitra árak

Ingyenes parkolás
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Maxim Svätý Jur-Szentgyörgy-38843

Hotel Maxim Svätý Jur Szentgyörgy, Szlovákia

Downtown hotel Bratislava-Pozsony-38987

Downtown hotel Bratislava Pozsony, Szlovákia