Hotel63 Poprad Poprád, Szlovákia

Hotel63 Poprad Poprád


Hotel63 Poprad Szállást keres utazásához a Magas-Tátrában? Tekintse meg a Hotel63 Poprad ajánlatát. A hotel négy ízlésesen berendezett szobával várja Popradban szállást kereső vendégeket. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A szobákban elérhető felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), ami hordozható számítógépe és okostelefonja számára lehetővé teszi az internethez való csatlakozást. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Podtatranské múzeum a szálláshelytől 1.4 km-re van, az AquaCity Poprad 300 méterre, a Lopusna-völgy síközpont 12.9 km-re, az AquaCity-Aquapark Poprad 200 méterre, az Automuzeum 4.4 km-re, a Késmárki vár 13.6 km-re, a Vázseci-barlang 26.4 km-re, a Lomnici nyereg 19.9 km-re, a Lomnici-csúcs 20.1 km-re.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A foglaláskor lehetősége lesz reggelit is választani. Bankkártyával, készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel63 Poprad árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel a penzión KÚRIA-Bečov-38969

Hotel a penzión KÚRIA Bečov, Szlovákia

Hotel Dynamic Nová Dubnica-Kiskelecsény-38848

Hotel Dynamic Nová Dubnica Kiskelecsény, Szlovákia