Igényes közvetlen vízparti ikerfél max 5 főnek Szántódon

ILikeBalaton 317 Szántód

ILikeBalaton 317-Szántód-22611

ILikeBalaton 317  csendes, elegáns, családias üdülőövezetében balatonparti ikernyaraló fele kiadó max. 4 +1 fő részére. A közvetlen a központtól 1 km-re van, saját partszakasszal rendelkezik, de szabad , , kisbolt kb. 600 méteren belül található.

Az iker másik fele is kiadó. A jó állapotú balatoni vízparti szálláshely ideális szép környezetben, nagy zöld pázsittal várja kedves vendégeit. A balatoni nyaraló jó állapotú, rendszeresen karbantartott, fiatalosan, bútorokkal berendezett 2 szintes téglaépület. Az emeletre külső lépcső vezet, ahol az előszobából nyílik, egy főzőfülke, egy kisméretű zuhanyzós fürdőszoba, egy WC kézmosóval, nappali, 2 hálószoba és egy csodálatos balatoni panorámával rendelkező fedett . A konyha kicsi, de jól felszerelt. A nappaliban kábel TV és videolejátszó van van. A nyaralóban ingyen WiFi internetkapcsolat van.

A balatoni nyaraló kertjéből, emeleti teraszáról, és az egyik hálószobájából gyönyörű panoráma tárul elénk. A nyaraló kertje 11 méter saját, nádmentes partszakasza biztosítja a gyönyörű panorámát. A vendégek rendelkezésére áll a zárt parkolóhely 2 autó számára. A nyaralóba háziállat nem hozható.

ILikeBalaton 317 képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 5 és háziállat nem hozható.

ILikeBalaton 317 árak és kedvezmények

Kaució: 50.000,-Ft
Előleg: 50%
Végtakarítás: 0,-Ft
A szállásdíj az idegenforgalmi adót nem tartalmazza.
A szállásdíj a fűtést nem tartalmazza.
SZÉP kártya: nem fogad el
A lemondási díj a befizetett összeg 100%-a

ajánlatkérés (emailben)
Tel. +36 30/5550100

Anna Házikó-Velence-21651

Velencei-tónál Velencén 2 főnek külön álló Házikó télen-nyáron kiadó

Potyka Apartman-Tiszafüred-25081

Potyka Apartman Tiszafüreden a Tisza-tó szívében