Kiadó 12 fős nyaraló rexxel csocsóval, kemencével, focipályával

Kemencés Ház Balatonfenyves

Kemencés Ház-Balatonfenyves-23674

Kemencés Ház Nagycsaládosok figyelem. Kisgyerekeseknek ideális Szép környezetben nyugodtan nyaralhat családjával házunkban. Ez a ház nem összetévesztendő a zsebkendőnyi telekre zsúfolt ám aránylag nagynak látszó nyaralókkal Balatonfenyvesen közel a parthoz, , 4 szobás, 10-12 főt befogadó ház kiadó.

Minden szobához tartozik egy fürdőszoba is, elkerülve ezzel a sorban állást reggelenként. Beosztás szempontjából van egy 4 ágyas, egy 3 ágyas, illetve két 2 ágyas szoba. Illetve van még egy 25 nm nagyságú hall, amiben található egy kinyitható kanapé. A szobák külön bejáratúak, így a nyaralóvendégek nem zavarják egymást. A teljes kert a vendégek rendelkezésére áll, így nyugodtan lehet napozni, pihenni, illetve kocsiját is kerítés mögött biztonságba tudhatja.

A kertben van egy hely 100 nm foci pálya. A házhoz tartozik egy 9 m hosszú ez nagy összejövetelek színhelye, ez a ház egyik fő erénye. Nagyon hangulatos itt tartózkodni. A Balatonon az a probléma, hogy bejöhet 1-2 nap rossz idő, amikor az ember nem tud mit kezdeni magával, Gondolva erre, beszereztünk egy rexasztalt, csocsót. Illetve Televízió is van. Kialakításra került egy kemence és grillező.

Kemencés Ház képek

Foglalható májustól-szeptemberig, nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 12 és háziállat nem hozható.

Kemencés Ház árak és kedvezmények

a ház max. 12 főig.
elő, – és utószezonban: 20.000,-Ft/éj,
főszezonban min. foglalás 5 éj: 25.000,-Ft/éj.

ajánlatkérés (emailben)

Fanni Nyaraló-Balatonfenyves-23245

Balatonfenyvesen kitünő családi nyaraló

Kerka Vendégház-Csesztreg-14535

Szaunás, jakuzzis vendégház kiadó az Őrség legkisebb falucskájában