Khote Haus 2 Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Khote Haus 2 Cluj-Napoca Kolozsvár

Khote Haus 2 -Napoca, Kiadó ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

A Khote Haus 2 -Napoca ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja a középkor óta kulturális központjának tartott városban szállást keresőket. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. Az apartmanban van saját fürdőszoba. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
1.2 km-re van a Szabók bástyája, 700 méterre a Széky palota, 400 méterre az Nemzeti Történelmi Múzeuma, 400 méterre a Bánffy-kastély, 400 méterre a Szt. Mihály templom, 300 méterre a Mátyás király szülőháza, 1.2 km-re a Kolozsvári Neológ Zsinagóga, 1 km-re a Nemzeti Színház.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A szállásadó átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A foglaláshoz a Khote Haus 2 -Napoca a sikeres visszaigazolást követően 0% előrefizetést kér Öntől. A munkatársak magyarul állnak rendelkezésére.

Khote Haus 2 -Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
1 apartman, 2 férőhely

Olga Lake Apartment-Mamaia-39847

Olga Lake Apartment Mamaia (Románia)

Hotel Flandria-Budapest-35644

Hotel Flandria Budapest, 120 szoba 120 férőhely