Khote Haus 4 Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Khote Haus 4 Cluj-Napoca Kolozsvár

Khote Haus 4 -Napoca, ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Utazzon Erdélybe akár egy kellemes hétvégére, akár egy nyaralásra és legyen a Khote Haus 4 -Napoca vendége. Kényelmes apartmannal várja vendégeit Kolozsvárott az apartman. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. Az apartmannak van saját fürdőszobája. A Khote Haus 4 -Napoca által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Nemzeti Színház600 méterre, a Mátyás király szülőháza 400 méterre, az Nemzeti Történelmi Múzeuma 600 méterre, a Kolozsvári Neológ Zsinagóga 1.1 km-re, a Szabók bástyája 800 méterre, a Bánffy-kastély 200 méterre, a Széky palota 600 méterre, a Szt. Mihály templom kevesebb, mint 50 méterre van.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A foglalások összegét átutalással tudja kiegyenlíteni. A foglaláshoz a Khote Haus 4 -Napoca a sikeres visszaigazolást követően 0% előrefizetést kér Öntől. A munkatársak magyarul, angolul és románul tudnak Önnel kommunikálni.

Khote Haus 4 -Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
1 apartman, 2 férőhely

Apartament Gioia Seaview Mamaia Nord-Mamaia-Sat-40334

Apartament Gioia Seaview Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)

Rustic Cottage - Látóhegyi nyaraló Budán-Budapest-35823

Rustic Cottage – Látóhegyi nyaraló Budán Budapest, 1 szoba 4 férőhely