Királyszéke Apartman Eger

Királyszéke Apartman Eger

Királyszéke Apartman-Eger-29053

Királyszéke  Ha szeretne olyan szálláshelyet, ahol csak Ön és családja, vagy barátai tartózkodnak, válasszák apartmanunkat. legszebb panorámájú utcájában, a város Királyszéke elnevezésű területén található szálláshelyünk. A kilátás páratlan, a legenda szerint Szent István királyunk is innen tekintette meg a közelben lévő vári építkezéseket. Innen származik a Királyszéke meghatározás. A látvány valóban királyi.

A panoráma a szálláshelyünkhöz tartozó hatalmas teraszról is kitűnően élvezhető. Apartmanunk is kialakítású, kényelmes. A zavartalan pihenés is biztosított, mivel azonos időben csak egy családot vagy baráti társaságot fogadunk. Az apartman két hálószobából, nappaliból, konyhából és étkezőből valamint fürdőszobából és külön W. C. helyiségből áll, melyhez egy kb. 25 m2-es az egész város panorámáját nyújtó nagy tartozik. Az apartman konyhája teljesen felszerelt, ágyneműt, ágyneműhuzatot és törülközőt is biztosítunk vendégeink számára.

Gépkocsival az apartman előtt ingyenesen lehet parkolni. Az utca biztonságos, átmenő forgalma nincs. A város központja, a Dobó tér néhány perces sétával elérhető. A szálláshelyhez nagyon közel kb. 300 méterre egy kis élelmiszerüzlet és étterem is található. Legyen a vendégünk, ha különleges szállást szeretne. Szálláshelyünk Eger legszebb panorámájú utcájában található. (MA19023243)

Királyszéke Apartman képek

Foglalható , , férőhelyek max. 6 és háziállat nem hozható.

Királyszéke Apartman árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB
1 éves korig ingyenes
2 apartman, 6 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Active Vendégház-Keszthely-28315

Active Vendégház Keszthely

Odvaskő Panzió és Étterem-Bakonybél-28463

Odvaskő Panzió és Étterem Bakonybél