Kontakt wellness hotel Stará Lesná, Szlovákia

Kontakt wellness hotel Stará Lesná


Kontakt hotel Szeretettel várja magyar vendégeit néhány kellemesen eltöltött napra Szlovákiában a Kontakt hotel . 39 barátságosan berendezett, kényelmes szobában szállhatnak meg Stará Lesnában a hotel vendégei. A Kontakt hotel felkészült kutyák fogadására is, kedvencét is magával hozhatja felár ellenében. A vendégek számára a hotel saját éttermében ízletes helyi ételeket kínál. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Starý Smokovec a szálláshelytől 4.9 km-re van, a Lyžiarske stredisko v Dolnom Smokovci 3.5 km-re, a Náučný chodník Skalnaté pleso, Hrebienok 1.1 km-re, a Bilíkova chata 4.9 km-re, az Apartmánový byt 23, 4.9 km-re, a Lyžiarske stredisko 2.4 km-re, a Lomnici-csúcs 12 km-re, a Csákyho prameň 4.2 km-re, az AquaCity Poprad 13.8 km-re, a Tatranské Matliare 3.3 km-re, a Lyžiarske stredisko Starý Smokovec 4.9 km-re, a Penzión Sorger 4.9 km-re, a Késmárki vár 14 km-re, a Kúpele 1.1 km-re, a Lanovka na Hrebienok 4.9 km-re, a Ski Resort Tátralomnic 2.9 km-re, a Múzeum Tatranského národného parku 2.2 km-re, a Tatranská Lomnica 2.2 km-re, a Lanovka, Lomnický štít 2.4 km-re, a Lomnici nyereg 11.8 km-re.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A szálláshely munkatársai magyarul, angolul, németül, oroszul, szlovákul, lengyelül, csehül és hollandul tudnak kommunikálni Önnel. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 100 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Kontakt hotel árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
szolgáltatások
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
39 szoba, 100 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Slovakia Trenčianske Teplice-Trencsénteplic-38936

Hotel Slovakia Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Rigó Vendégház-Őriszentpéter-19390

Az Őrségben 15 fős parasztházak autentikus környezetben