Košice Hotel Kassa, Szlovákia

Košice Hotel Kassa


Košice Hotel A Košice Hotel 30 kényelmes szobában köszöntinemzeti parkok ölelésében fekvő Kassán megszállni kívánó vendégeket. A Košice Hotel felkészült kutyák fogadására is, kedvencét is magával hozhatja felár ellenében. A hotel saját éttermében minden nap frissen elkészített finomságokat kóstolhat meg. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, egyes szobákban légkondícionálás biztosított (erről az egyes szobák adatlapján tud meggyőződni). A Košice Hotel által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
11.7 km-re van a Zoo , 4.7 km-re a Botanická zahrada UPJŠ, Košice, 11.2 km-re a Ski Kavečany, 3.1 km-re a Múzeum letectva, 1.8 km-re a Kúpalisko Triton Košice, 14.2 km-re a Jahodná, 3.1 km-re a Mestská krytá plaváreň Košice, 11.7 km-re a DinoPark Kassa.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. A foglalások összegét bankkártyával, készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. A szálláshely munkatársai szlovákul tudnak kommunikálni Önnel. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 69 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Košice Hotel árak

Ingyenes parkolás
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
30 szoba, 69 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Ria Apartman-Budapest-35813

Ria Apartman Budapest, 1 apartman 3 férőhely

Hotel Srdiečko-Horná Lehota-38774

Hotel Srdiečko Horná Lehota, Szlovákia