Közvetlen vízparti nyaraló kiadó a holt Körös partján

Éva Nyaraló Békésszentandrás

Éva Nyaraló-Békésszentandrás-26669

Éva Nyaraló  telken épült könnyűszerkezetes hangulatos nyaraló. Három hálószoba, nappali, 2 fürdőszoba, 2 WC, nagy fedett szolgálja a vendégek kényelmét. Egyszerre 9- 11 vendéget tudunk fogadni. Az udvaron a gyerekeknek és egy 4 és fél méter átmérőjű kör alakú van. A holtág is alkalmas a fürdésre, de a medence ragyogó a játékra, felfrissülésre. Homokszűrős vízforgató gondoskodik a víz tisztaságáról. Kiváló horgászhely, saját stégünkön lehet horgászni és egy is áll a vendégek rendelkezésére. A Körös holtág bővelkedik a halakban.

Az udvaron lehet bográcsozni, grillezni. Bográcsot biztosítunk. A környéken rengeteg a látni való. Kiváló kiinduló pontja lehet túrázásnak, akár gyalog, akár kerékpárral, akár pedig a vízen. Sok lehetőség adott a kikapcsolódásra, a pihenésre. A közelben egy kellemes vendégló pizzériával, fagyizóval található. A nyaralóban lévő étlap alapján ingyenesen házhoz szállítják az ízletes ételeket bőséges adagokban.

A faluban horgászboltok, élelmiszerüzletek, házi sörfőző, hentes, cukrászda, kifőzde várja a vendégeket. Jól felszerelt konyha: fagyasztós hűtőszekrény, mikrósütő, vízforraló, kávéfőző. Saját , csónak, vízforgatós medence, napozószékek. Bogrács, tárcsa, mobil grillező, fa kerti bútor, kiülő asztallal. Minden ablakon szúnyogháló, ablaktábla a meleg ellen. Lengőteke, ping-pong asztal (külön kérésre, térítés ellenében)Hűvösebb időben kandallókályhával fűthető a ház, mely nagyon hangulatos és kellemesen felmelegíti az egész épületet. Két fürdőszoba, két Wc. ()

Éva Nyaraló képek

Foglalható márciustól-novemberig, , férőhelyek max. 11 és háziállat hozható.

Éva Nyaraló árak és kedvezmények

pontos árak és szabad időpontok
online foglalási rendszeren keresztül

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Árpád Vendégház-Csekefalva-11268

Székely, falusi, szállás csoportoknak idealis csillagtúrakhoz

The Melegran Hotel-Horvátország-28847

The Melegran Hotel Rovinj, Horvátország