Kron Studios Kalista Brașov Brassó (Románia)

Kron Studios Kalista Brașov Brassó

Kron Studios Kalista Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Utazzon ába akár egy kellemes hétvégére, akár egy nyaralásra és legyen a Kron Studios Kalista Brașov vendége. Kényelmes apartmannal várja vendégeita Fekete-templomot őrző Brassóban az apartman. A szálláshely felár ellenébenparkolót is biztosít az autójának. Az fürdőszobával felszerelt. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Kron Studios Kalista Brașov szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
800 méterre van a Tanácsháza, 600 méterre a Fekete templom, 700 méterre a Katalin kapu, 600 méterre a Brassói Neológ Zsinagóga, 1 km-re a Boldogasszony temploma, 1.3 km-re a Brassói erőd.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A foglalást készpénzzel, bankkártyával és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás visszaigazolását követően a Kron Studios Kalista Brașov 30% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 00:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak angolul és románul kommunikálnak.

Kron Studios Kalista Brașov árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
1 apartman, 2 férőhely

Villa Liptov-Ižipovce-39013

Villa Liptov Ižipovce, Szlovákia

Vila Trajan Ensana Health Spa Hotel Piešťany-Pöstyén-38812

Vila Trajan Ensana Health Spa Hotel Piešťany Pöstyén, Szlovákia