Lázeňský dům Caritas II Nimnica, Szlovákia

Lázeňský dům Caritas II Nimnica


Lázeňský dům Caritas II A Lázeňský dům Caritas II két ízlésesen berendezett szobával várja a településen szállást kereső vendégeket. A hotel saját éttermében minden nap frissen elkészített finomságokat kóstolhat meg. A szálláshelyen költségmentesen tud internetezni vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
27.3 km-re található a Hricsó vára, 26.4 km-re az Oroszlánkő vára, 1.7 km-re a Nemőc , 3.1 km-re a Vodná nádrž Nosice, 2 km-re a Kúpele Nimnica, 22.6 km-re a Szulyó várrom, 20 km-re a Lednicz vára.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00. Szlovákul tudják Önt köszönteni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Lázeňský dům Caritas II árak

Ingyenes WIFI
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Penzion Alex-Nová Lesná-38734

Penzion Alex Nová Lesná, Szlovákia

Hotel Gerlach Poprad-Poprád-38752

Hotel Gerlach Poprad Poprád, Szlovákia