Lázeňský dům Caritas Nimnica, Szlovákia

Lázeňský dům Caritas Nimnica


Lázeňský dům Caritas A Lázeňský dům Caritas két ízlésesen berendezett szobával várja a településen szállást kereső vendégeket. Ha szívesen fogyasztana a választott ellátáson felül, a hotel saját éttermében minden nap megkóstolhatja a helyi finomságokat. A szobák saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt. A szobákban elérhető felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), ami hordozható számítógépe és okostelefonja számára lehetővé teszi az internethez való csatlakozást. A Lázeňský dům Caritas Nimnica által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Nemőc a szálláshelytől 1.7 km-re van, az Oroszlánkő vára 26.4 km-re, a Szulyó várrom 22.6 km-re, a Kúpele 2 km-re, a Hricsó vára 27.3 km-re, a Lednicz vára 20 km-re, a Vodná nádrž Nosice 3.1 km-re.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel és átutalással fogadja el. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Lázeňský dům Caritas árak

Ingyenes WIFI
szolgáltatások
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Veľká Fatra-Rajecké Teplice-39021

Hotel Veľká Fatra Rajecké Teplice, Szlovákia

Lázeňský dům Salvator-Nimnica-38922

Lázeňský dům Salvator Nimnica, Szlovákia