Lázeňský dům Manín Nimnica, Szlovákia

Lázeňský dům Manín Nimnica


Lázeňský dům Manín Köszöntjük a Lázeňský dům Manín bemutatkozó oldalán, reméljük, hogy a hotel elnyeri tetszését, és örömmel fogja utazásához választani. Barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg településen a hotel vendégei. Ha szívesen fogyasztana a választott ellátáson felül, a hotel saját éttermében minden nap megkóstolhatja a helyi finomságokat. A szobának van saját erkélye vagy terasza, ahol Ön is bármikor élvezheti a szabad levegőt. A számítógépet is magával hozhatja a pihenésre, hiszen a szálláshelyen ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) várja a szobában. A Lázeňský dům Manín Nimnica által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Lednicz vára a szálláshelytől 20 km-re van, a Kúpele 2 km-re, az Oroszlánkő vára 26.4 km-re, a Vodná nádrž Nosice 3.2 km-re, a Nemőc 1.6 km-re, a Szulyó várrom 22.7 km-re, a Hricsó vára 27.4 km-re.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00. A munkatársak szlovákul kommunikálnak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Lázeňský dům Manín árak

Ingyenes WIFI
szolgáltatások
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Veľká Fatra Turčianske Teplice Stubnyafürdő, Szlovákia

Hotel Kaskáda Bojnice-Bajmóc-38854

Hotel Kaskáda Bojnice Bajmóc, Szlovákia