Lázeňský dům Mier Bojnice Bajmóc, Szlovákia

Lázeňský dům Mier Bojnice Bajmóc


Lázeňský dům Mier Bojnice Két kényelmes szobában szállhatnak meg Bajmócon a Lázeňský dům Mier Bojnice vendégei. A szálláshelyen költségmentesen tud internetezni vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Lázeňský dům Mier Bojnice szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
35 km-re van a Znió vára, 1.2 km-re a vára, 800 méterre a Zámok Bojnice, 600 méterre a Zoo Bojnice, 800 méterre a Dino Adventure park , 3.5 km-re a Rímskokatolícky kostol Najsv. Trojice a Nanebovzatia P. Márie, 1.1 km-re a Bajmóci Állatkert, 100 méterre a Bajmócfürdő, 12.2 km-re a Divékrudnó, 3.5 km-re a Sivý Kameň.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak már tartalmazzák minden napra a finom, bőséges reggelit. Foglalását készpénzzel, átutalással és bankkártyával tudja kifizetni. A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Lázeňský dům Mier Bojnice árak

Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Horský hotel Hájenka-Makov-38861

Horský hotel Hájenka Makov, Szlovákia

Csilike Apartman-Mezőkövesd-17053

Télen-nyáron jót jó áron a Csilike apartmanban Mezőkövesden