Lázeňský dům PALACE Sliač Szliács, Szlovákia

Lázeňský dům PALACE Sliač Szliács


Lázeňský dům PALACE Sliač A Lázeňský dům PALACE Sliač 21 ízlésesen berendezett szobával és egy apartmannal várja a Sliačban szállást kereső vendégeket. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. Ha autóval érkezik, azt a szálláshely közelében hagyhatja, felár ellenébenparkoló áll rendelkezésére. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Hronsek kastély, Vodný hrad a szálláshelytől 6.2 km-re van, a 900 méterre, a Rímskokatolícky kostol sv. Alžbety 3.8 km-re, a Náučná lokalita Borová Hora 1.6 km-re, a Beniczky várkastély Alsómicsinye 6.3 km-re, a Kostol v Hronseku 4.4 km-re, az Aquapark Kováčová 4.1 km-re, a Kúpele Sliač 300 méterre, a Lesnické a drevárske múzeum 4.3 km-re, a Zólyomi vár 6.7 km-re, a Dobrá Niva vára 17.7 km-re, a Čachovo 24.9 km-re, a Golf & Country Club Hron, Tri Duby 3.5 km-re.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. Foglaláskor igény szerint reggelit is kérhet. A foglalást bankkártyával, készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 18:00, elhagyására pedig 10:00. A munkatársak angolul, németül, oroszul, szlovákul és csehül tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Lázeňský dům PALACE Sliač árak

Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Bachledka Strachan Ždiar-Zár-39030

Hotel Bachledka Strachan Ždiar Zár, Szlovákia

Totina Resorts-Závažná Poruba-38993

Totina Resorts Závažná Poruba, Szlovákia