Lázeňský dům Veritas Nimnica, Szlovákia

Lázeňský dům Veritas Nimnica


Lázeňský dům Veritas Látogassa meg Szlovákiát és legyen a Lázeňský dům Veritas vendége egy emlékezetes utazásra. Két kényelmes szobában szállhatnak meg településen a hotel vendégei. Ha szívesen fogyasztana a választott ellátáson felül, a hotel saját éttermében minden nap megkóstolhatja a helyi finomságokat. Felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosított a szálláshelyen, így hordozható számítógépével a pihenés alatt is könnyedén internetezhet. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
3.1 km-re található a Vodná nádrž Nosice, 2 km-re a Kúpele Nimnica, 20 km-re a Lednicz vára, 1.7 km-re a Nemőc , 22.7 km-re a Szulyó várrom, 26.4 km-re az Oroszlánkő vára, 27.4 km-re a Hricsó vára.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A foglalások összegét készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Lázeňský dům Veritas árak

Ingyenes WIFI
szolgáltatások
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Studničky-Vernár-38915

Hotel Studničky Vernár, Szlovákia

Hotel Arcade Banská Bystrica-Besztercebánya-38842

Hotel Arcade Banská Bystrica Besztercebánya, Szlovákia