4 személyes klímás apartman közvetlenül a szabad strandon

Lido Apartman Zamárdi

Lido 40m2-es, 2-4 személyes apartmanunk közvetlenül a szabad strandon, a víztől mindössze pár méterre található, közvetlenül a Hotel Wellamarin mellett, a Margó Ede sétány és a Kiss Ernő u. között.

Az helyiségei: Étkezővel és a felszerelt konyhával egybenyitott nappali, kihúzható 2 személyes kanapéval. Nappaliból nyíló hálószoba, szintén kihúzható 2 személyes kanapéval. Fürdőszoba, zuhanykabinnal. Mindkét szoba előtt teljes hosszúságban húzódó , csodálatos kilátással a Balatonra és a szabad strandra. Az a ház 3. emeletén található.

A házban lift áll rendelkezésre. Az apartmanháznak saját udvara van, ahol a tágas zöld területen kerti bútorok és grillsütő várják vendégeinket. Parkolási lehetőség a zárt udvarban egy autó számára biztosított. A felszerelt konyhában mosogatógép ás mosógép is található. Az udvarból kilépve a szabad strandra jutunk, a vízpart innen pár méter. Az a fő szezonban minimum 4 éjszakára bérelhető. A szállásra háziállat nem hozható. Wifi és klíma használata díjtalan. Jelenleg itt SZÉP kártyát nem tudunk elfogadni.
Lido Apartman,
Foglalható 1 4 férőhely, háziállat nem hozható.

Lido árak

Az max 4 föig: 35.000,-Ft/éj.
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)
+36 30/2169637

Kuća za Odmor Gari-Milna-37851

Kuća za Odmor Gari Milna

Dia Nyaraló-Gyomaendrőd-23685

Csodálatos pihenés és horgászat Gyomaendrődön a Dia Nyaralóházban