Liečebný dom Poľana – Kúpele Brusno, Szlovákia

Liečebný dom Poľana – Kúpele Brusno


Liečebný dom Poľana – Kúpele 128 barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Brusnóban a Liečebný dom Poľana, Kúpele vendégei. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Néhány szoba saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt. A Liečebný dom Poľana, Brusno Kúpele által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Zólyomlipcsei vár a szálláshelytől 10.7 km-re van, a Borosznó kevesebb, mint 50 méterre, a Sebeséri-barlang 21.7 km-re, a Čachovo 21.4 km-re, a Ski Strelníky 16.3 km-re.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett árak már tartalmazzák minden napra a gazdag, ínycsiklandozó reggelit. Készpénzzel, átutalással és bankkártyával tud a helyszínen fizetni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Angolul, németül, szlovákul és csehül tudják Önt köszönteni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 214 fő, háziállat .

Liečebný dom Poľana – Kúpele árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
128 szoba, 214 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Erla Villa-Eger-36771

Erla Villa Eger, 14 szoba 30 férőhely

Hotel Plauter Kúria-Veľký Meder-38875

Hotel Plauter Kúria Veľký Meder, Szlovákia