Most Viewed

 • Casa de oaspeți Sziklakert - Életöröm Rimetea-Torockó-39417

  Casa de oaspeți Sziklakert – Életöröm Rimetea Torockó (Románia)

  Casa de oaspeți Sziklakert – Életöröm Rimetea Torockó

  Casa de oaspeți Sziklakert – Életöröm Rimetea, Kiadó vendégház Torockó, Románia Foglalható egész évben, 14 szoba, 50 férőhely, háziállat nem hozható TOROCKÓN Erdély legszebb, EURÓPA NOSTRA díjas falujában, csendes utcában, főtértől 5 percre található a SZIKLAKERT VENDÉGHÁZ ahol csoportokat, baráti társaságokat, családokat szívesen fogadunk az év minden napján.

 • Casa de oaspeți Bocskai Sovata-Szováta-40711

  Casa de oaspeți Bocskai Sovata Szováta (Románia)

  Casa de oaspeți Bocskai Sovata Szováta

  Casa de oaspeți Bocskai Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 8 szoba, 16 férőhely, háziállat nem hozható A panzió alsó szintjén van egy nappali-ebédlő, egy felszerelt konyha, egy fürdőszoba és egy szoba található, saját fürdőszobával, az emeleti részen pedig 7 hálószoba, saját fürdőszobával, valamint 6 szobához terasz is tartozik, szép panorámával az erdők, […]

 • Casa Lidia Sovata-Szováta-39424

  Casa Lidia Sovata Szováta (Románia)

  Casa Lidia Sovata Szováta

  Casa Lidia Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 5 szoba, 25 férőhely, háziállat nem hozható A kétszintes faházban 3 szobát és 3 kis faházat tudunk biztosítani.

 • Pensiunea Aranyos Rimetea-Torockó-40867

  Pensiunea Aranyos Rimetea Torockó (Románia)

  Pensiunea Aranyos Rimetea Torockó

  Pensiunea Aranyos Rimetea, Kiadó vendégház Torockó, Románia Foglalható egész évben, 7 szoba, 23 férőhely, háziállat nem hozható Az 1874-ben épült, Europa Nostra-díjban részesült ház a felső piacsoron, az unitárius templommal szemben található.

 • Vila Miraky-Eforie Nord-39983

  Vila Miraky Eforie Nord (Románia)

  Vila Miraky Eforie Nord

  Vila Miraky, Kiadó vendégház Eforie Nord, Románia Foglalható egész évben, 20 szoba, 50 férőhely, háziállat nem hozható 18 barátságosan berendezett szobában és két apartmanban szállhatnak meg Eforie Nordon a Vila Miraky Eforie Nord vendégei.

 • Casa de vacanta Complex Casa Brata Praid-Parajd-40182

  Casa de vacanta Complex Casa Brata Praid Parajd (Románia)

  Casa de vacanta Complex Casa Brata Praid Parajd

  Casa de vacanta Complex Casa Brata Praid, Kiadó vendégház Parajd, Románia Foglalható egész évben, 10 szoba, 28 férőhely, háziállat nem hozható Látogassa meg Erdélyt és legyen a Casa de vacanta Complex Casa Brata Praid vendége egy emlékezetes utazásra.

 • Casa Dalia Brașov-Brassó-39890

  Casa Dalia Brașov Brassó (Románia)

  Casa Dalia Brașov Brassó

  Casa Dalia Brașov, Kiadó vendégház Brassó, Románia Foglalható egész évben, 6 szoba, 16 férőhely, háziállat nem hozható Szobát foglalna Erdélyben? A Casa Dalia Brașov szerettel várja Magyarországról érkező vendégeit.

 • Casa Eva Rusztik Cluj-Napoca-Kolozsvár-39623

  Casa Eva Rusztik Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

  Casa Eva Rusztik Cluj-Napoca Kolozsvár

  Casa Eva Rusztik Cluj-Napoca, Kiadó vendégház Kolozsvár, Románia Foglalható egész évben, 3 szoba, 10 férőhely, háziállat nem hozható Egy barátságosan berendezett szobában és egy apartmanban szállhatnak meg Kolozsvárott a Casa Eva Rusztik Cluj-Napoca vendégei.

 • Casa de oaspeți Bitai Magda Rimetea-Torockó-39615

  Casa de oaspeți Bitai Magda Rimetea Torockó (Románia)

  Casa de oaspeți Bitai Magda Rimetea Torockó

  Casa de oaspeți Bitai Magda Rimetea, Kiadó vendégház Torockó, Románia Foglalható márciustól-októberig, 7 szoba, 17 férőhely, háziállat nem hozható A vendégház a Nyugati Kárpátok festői környezetében Torockón a Főút 1-es szám alatt található.

 • Casa Edy Sovata-Szováta-40841

  Casa Edy Sovata Szováta (Románia)

  Casa Edy Sovata Szováta

  Casa Edy Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 8 szoba, 27 férőhely, háziállat nem hozható Fedezze fel Erdélyt és böngéssze végig a Casa Edy Sovata nyújtotta lehetőségeket.

 • Pensiunea Bogas Praid-Parajd-40439

  Pensiunea Bogas Praid Parajd (Románia)

  Pensiunea Bogas Praid Parajd

  Pensiunea Bogas Praid, Kiadó vendégház Parajd, Románia Foglalható egész évben, 6 szoba, 20 férőhely, háziállat nem hozható Hat kényelmes szobában szállhatnak megParajdon a Pensiunea Bogas Praid vendégei.

 • Vila Rigó Sovata II-Szováta-40061

  Vila Rigó Sovata II Szováta (Románia)

  Vila Rigó Sovata II Szováta

  Vila Rigó Sovata II, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 10 szoba, 22 férőhely, háziállat nem hozható A Rigó Villa a szovátai fürdőtelep központjában, 500 m-re a Medve-tó bejáratától és mégis az utca zajától félreeső utcán található.

 • Casa de oaspeți Eldorado Sovata-Szováta-39382

  Casa de oaspeți Eldorado Sovata Szováta (Románia)

  Casa de oaspeți Eldorado Sovata Szováta

  Casa de oaspeți Eldorado Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 6 szoba, 18 férőhely, háziállat nem hozható A Medve-tótol csupán 10 percnyi távolságra található ELDORÁDO vendégház 2017 júliusától kellemes környezetben várja pihenni vágyó vendégeitKétszemélyes és négyszemélyes szobáinksaját fürdővel és erkéllyel rendelkeznek.

 • Casa de oaspeți Patakparti 3 Praid-Parajd-40875

  Casa de oaspeți Patakparti 3 Praid Parajd (Románia)

  Casa de oaspeți Patakparti 3 Praid Parajd

  Casa de oaspeți Patakparti 3 Praid, Kiadó vendégház Parajd, Románia Foglalható egész évben, 3 szoba, 9 férőhely, háziállat nem hozható Három kényelmes szobával várja vendégeit Parajdon a Casa de oaspeți Patakparti 3 Praid.

 • Apartament Bambus Sovata-Szováta-40803

  Apartament Bambus Sovata Szováta (Románia)

  Apartament Bambus Sovata Szováta

  Apartament Bambus Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 2 szoba, 4 férőhely, háziállat nem hozható Az Apartament Bambus Sovata két ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja Szovátán szállást keresőket.

 • Casa Karina Sovata-Szováta-39927

  Casa Karina Sovata Szováta (Románia)

  Casa Karina Sovata Szováta

  Casa Karina Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 5 szoba, 14 férőhely, háziállat nem hozható Öt barátságosan berendezett, kényelmes szobában szállhatnak meg a Medve-tóról és gyógyvizéről elhíresült városban a Casa Karina Sovata vendégei.

 • Casa de oaspeți Imola Sovata-Szováta-40381

  Casa de oaspeți Imola Sovata Szováta (Románia)

  Casa de oaspeți Imola Sovata Szováta

  Casa de oaspeți Imola Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 5 szoba, 14 férőhely, háziállat nem hozható A Csendes Vendégház 10-15 percnyi séta távolságra fekszik a Medve-tótól.

 • Casa de vacanță Hársfa Rimetea-Torockó-39685

  Casa de vacanță Hársfa Rimetea Torockó (Románia)

  Casa de vacanță Hársfa Rimetea Torockó

  Casa de vacanță Hársfa Rimetea, Kiadó vendégház Torockó, Románia Foglalható májustól-szeptemberig, 2 szoba, 5 férőhely, háziállat nem hozható Ha kikapcsolódni szeretne, csendes, de festői környezetre vágyik, vagy megmozgatná kicsit magát, látogasson el Torockóra.

 • Casa de oaspeți Kővár Rimetea-Torockó-40565

  Casa de oaspeți Kővár Rimetea Torockó (Románia)

  Casa de oaspeți Kővár Rimetea Torockó

  Casa de oaspeți Kővár Rimetea, Kiadó vendégház Torockó, Románia Foglalható egész évben, 4 szoba, 10 férőhely, háziállat nem hozható Vendégházunk alig 100 méterre található a falu központjától a Székelykő irányában, megőrizve a hagyományos torockói stílust, (rusztikus fatornáccal, torockói kapu).

 • Pensiunea Kiss Praid-Parajd-39617

  Pensiunea Kiss Praid Parajd (Románia)

  Pensiunea Kiss Praid Parajd

  Pensiunea Kiss Praid, Kiadó vendégház Parajd, Románia Foglalható egész évben, 5 szoba, 13 férőhely, háziállat nem hozható A Kiss Vendégház Parajd központjától mindössze 400 m-re található, kellemes környezetben, zöldövezetes udvarban távol az országút zajától.