Most Viewed

 • Pensiunea Szivárvány Praid-Parajd-39727

  Pensiunea Szivárvány Praid Parajd (Románia)

  Pensiunea Szivárvány Praid Parajd

  Pensiunea Szivárvány Praid, Panzió Parajd, Románia Foglalható egész évben, 2 szoba, 6 férőhely, háziállat nem hozható Utazást tervez Romániába? Érdemes megnéznie a Pensiunea Szivárvány Praid nyújtotta lehetőségeket.

 • Pensiunea Enikő Praid-Parajd-39674

  Pensiunea Enikő Praid Parajd (Románia)

  Pensiunea Enikő Praid Parajd

  Pensiunea Enikő Praid, Panzió Parajd, Románia Foglalható egész évben, 3 szoba, 9 férőhely, háziállat nem hozható Az Enikő vendégház a sóbányától és a strandtól 400 m-re található, egy csendes kis utcában, ahol nagyon szép a környezet.

 • Casa de oaspeți Sziklakert - Életöröm Rimetea-Torockó-39417

  Casa de oaspeți Sziklakert – Életöröm Rimetea Torockó (Románia)

  Casa de oaspeți Sziklakert – Életöröm Rimetea Torockó

  Casa de oaspeți Sziklakert – Életöröm Rimetea, Kiadó vendégház Torockó, Románia Foglalható egész évben, 14 szoba, 50 férőhely, háziállat nem hozható TOROCKÓN Erdély legszebb, EURÓPA NOSTRA díjas falujában, csendes utcában, főtértől 5 percre található a SZIKLAKERT VENDÉGHÁZ ahol csoportokat, baráti társaságokat, családokat szívesen fogadunk az év minden napján.

 • Casa de oaspeți Bocskai Sovata-Szováta-40711

  Casa de oaspeți Bocskai Sovata Szováta (Románia)

  Casa de oaspeți Bocskai Sovata Szováta

  Casa de oaspeți Bocskai Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 8 szoba, 16 férőhely, háziállat nem hozható A panzió alsó szintjén van egy nappali-ebédlő, egy felszerelt konyha, egy fürdőszoba és egy szoba található, saját fürdőszobával, az emeleti részen pedig 7 hálószoba, saját fürdőszobával, valamint 6 szobához terasz is tartozik, szép panorámával az erdők, […]

 • Casa Eva Laura Sovata-Szováta-40721

  Casa Eva Laura Sovata Szováta (Románia)

  Casa Eva Laura Sovata Szováta

  Casa Eva Laura Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 4 szoba, 15 férőhely, háziállat nem hozható Szállást keres utazásához Romániában? Tekintse meg a Casa Eva Laura Sovata ajánlatát.

 • Casa Lidia Sovata-Szováta-39424

  Casa Lidia Sovata Szováta (Románia)

  Casa Lidia Sovata Szováta

  Casa Lidia Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 5 szoba, 25 férőhely, háziállat nem hozható A kétszintes faházban 3 szobát és 3 kis faházat tudunk biztosítani.

 • Pensiunea Horvath Praid-Parajd-40744

  Pensiunea Horvath Praid Parajd (Románia)

  Pensiunea Horvath Praid Parajd

  Pensiunea Horvath Praid, Panzió Parajd, Románia Foglalható egész évben, 14 szoba, 45 férőhely, háziállat nem hozható Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját Romániában a Pensiunea Horvath Praid.

 • Promenada Apartments 2 Mamaia Nord-Mamaia-Sat-39836

  Promenada Apartments 2 Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)

  Promenada Apartments 2 Mamaia Nord Mamaia-Sat

  Promenada Apartments 2 Mamaia Nord, Kiadó apartman Mamaia-Sat, Románia Foglalható egész évben, 3 apartman, 6 férőhely, háziállat nem hozható Kényelmes apartmannal várja vendégeit Mamaia-Sat településen a Promenada Apartments 2 Mamaia Nord.

 • Lex Studio Praid-Parajd-39919

  Lex Studio Praid Parajd (Románia)

  Lex Studio Praid Parajd

  Lex Studio Praid, Kiadó apartman Parajd, Románia Foglalható egész évben, 13 apartman, 52 férőhely, háziállat nem hozható Ha csendes, szép környezetben szeretné tölteniszabadságát, szeretettel várjuk Parajd központjátol 150 méterre, Parajdi Sobányától 350 méterre és a sós strandtól 450 méterre található Lex Apartmanokba.

 • Hotel Agape Cluj-Napoca II-Kolozsvár-40595

  Hotel Agape Cluj-Napoca II Kolozsvár (Románia)

  Hotel Agape Cluj-Napoca II Kolozsvár

  Hotel Agape Cluj-Napoca II, Szálloda Kolozsvár, Románia Foglalható egész évben, 37 szoba, 75 férőhely, háziállat nem hozható Látogassa meg Romániát és legyen a Hotel Agape Cluj-Napoca II vendége egy emlékezetes utazásra.

 • Casa Dan Sovata-Szováta-40078

  Casa Dan Sovata Szováta (Románia)

  Casa Dan Sovata Szováta

  Casa Dan Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 4 szoba, 8 férőhely, háziállat nem hozható Két barátságosan berendezett, kényelmes szobában és egy apartmanban szállhatnak meg Szovátán a Casa Dan Sovata vendégei.

 • Vila Miraky-Eforie Nord-39983

  Vila Miraky Eforie Nord (Románia)

  Vila Miraky Eforie Nord

  Vila Miraky, Kiadó vendégház Eforie Nord, Románia Foglalható egész évben, 20 szoba, 50 férőhely, háziállat nem hozható 18 barátságosan berendezett szobában és két apartmanban szállhatnak meg Eforie Nordon a Vila Miraky Eforie Nord vendégei.

 • Casa de oaspeți Patakparti 2 Praid-Parajd-40350

  Casa de oaspeți Patakparti 2 Praid Parajd (Románia)

  Casa de oaspeți Patakparti 2 Praid Parajd

  Casa de oaspeți Patakparti 2 Praid, Kiadó nyaraló Parajd, Románia Foglalható egész évben, 4 faház, 12 férőhely, háziállat nem hozható Látogassa meg Erdélyt és legyen a Casa de oaspeți Patakparti 2 Praid vendége egy emlékezetes utazásra.

 • Pensiunea Pálinkás Rimetea-Torockó-40864

  Pensiunea Pálinkás Rimetea Torockó (Románia)

  Pensiunea Pálinkás Rimetea Torockó

  Pensiunea Pálinkás Rimetea, Panzió Torockó, Románia Foglalható egész évben, 4 szoba, 11 férőhely, háziállat nem hozható A panzió 2 db kétágyas és 2 db háromágyas szobával rendelkezik, mindegyik szoba saját fürdővel felszerelt.

 • Hygge Praid-Parajd-39965

  Hygge Praid Parajd (Románia)

  Hygge Praid Parajd

  Hygge Praid, Panzió Parajd, Románia Foglalható egész évben, 9 szoba, 22 férőhely, háziállat nem hozható Töltsön el néhány kellemes napot Székelyföldön a Hygge Praid vendégeként.

 • Pensiunea Perla Trascăului Rimetea-Torockó-40375

  Pensiunea Perla Trascăului Rimetea Torockó (Románia)

  Pensiunea Perla Trascăului Rimetea Torockó

  Pensiunea Perla Trascăului Rimetea, Panzió Torockó, Románia Foglalható egész évben, 14 szoba, 30 férőhely, háziállat nem hozható A Pensiunea Perla Trascăului Rimetea 13 barátságosan berendezett szobával és egy lakosztállyal várja Rimeteában megszállni kívánó vendégeket.

 • Cabana Gyopár Gerendaház Rimetea-Torockó-40522

  Cabana Gyopár Gerendaház Rimetea Torockó (Románia)

  Cabana Gyopár Gerendaház Rimetea Torockó

  Cabana Gyopár Gerendaház Rimetea, Kiadó nyaraló Torockó, Románia Foglalható egész évben, 4 faház, 10 férőhely, háziállat nem hozható Kényelmes szobában, teljes házban és faházban szállhatnak meg Rimeteában a Cabana Gyopár Gerendaház Rimetea vendégei.

 • Casa de oaspeți Vákár Praid-Parajd-39973

  Casa de oaspeți Vákár Praid Parajd (Románia)

  Casa de oaspeți Vákár Praid Parajd

  Casa de oaspeți Vákár Praid, Kiadó nyaraló Parajd, Románia Foglalható egész évben, 2 faház, 5 férőhely, háziállat nem hozható A Casa de oaspeți Vákár Praid ízlésesen berendezett szobával, teljes házzal és faházzal várja az erdélyi sóbányászat központjában szállást kereső vendégeket.