Most Viewed

 • Pensiunea Szivárvány Praid-Parajd-39727

  Pensiunea Szivárvány Praid Parajd (Románia)

  Pensiunea Szivárvány Praid Parajd

  Pensiunea Szivárvány Praid, Panzió Parajd, Románia Foglalható egész évben, 2 szoba, 6 férőhely, háziállat nem hozható Utazást tervez Romániába? Érdemes megnéznie a Pensiunea Szivárvány Praid nyújtotta lehetőségeket.

 • Pensiunea Horvath Praid-Parajd-40744

  Pensiunea Horvath Praid Parajd (Románia)

  Pensiunea Horvath Praid Parajd

  Pensiunea Horvath Praid, Panzió Parajd, Románia Foglalható egész évben, 14 szoba, 45 férőhely, háziállat nem hozható Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját Romániában a Pensiunea Horvath Praid.

 • Pensiunea Enikő Praid-Parajd-39674

  Pensiunea Enikő Praid Parajd (Románia)

  Pensiunea Enikő Praid Parajd

  Pensiunea Enikő Praid, Panzió Parajd, Románia Foglalható egész évben, 3 szoba, 9 férőhely, háziállat nem hozható Az Enikő vendégház a sóbányától és a strandtól 400 m-re található, egy csendes kis utcában, ahol nagyon szép a környezet.

 • Pensiunea Schwartz Cluj-Napoca-Kolozsvár-40698

  Pensiunea Schwartz Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

  Pensiunea Schwartz Cluj-Napoca Kolozsvár

  Pensiunea Schwartz Cluj-Napoca, Panzió Kolozsvár, Románia Foglalható egész évben, 18 szoba, 40 férőhely, háziállat nem hozható Utazzon Romániába akár egy kellemes hétvégére, akár egy nyaralásra és legyen a Pensiunea Schwartz Cluj-Napoca vendége.

 • Casa de oaspeți Sziklakert - Életöröm Rimetea-Torockó-39417

  Casa de oaspeți Sziklakert – Életöröm Rimetea Torockó (Románia)

  Casa de oaspeți Sziklakert – Életöröm Rimetea Torockó

  Casa de oaspeți Sziklakert – Életöröm Rimetea, Kiadó vendégház Torockó, Románia Foglalható egész évben, 14 szoba, 50 férőhely, háziállat nem hozható TOROCKÓN Erdély legszebb, EURÓPA NOSTRA díjas falujában, csendes utcában, főtértől 5 percre található a SZIKLAKERT VENDÉGHÁZ ahol csoportokat, baráti társaságokat, családokat szívesen fogadunk az év minden napján.

 • Casa de oaspeți Bocskai Sovata-Szováta-40711

  Casa de oaspeți Bocskai Sovata Szováta (Románia)

  Casa de oaspeți Bocskai Sovata Szováta

  Casa de oaspeți Bocskai Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 8 szoba, 16 férőhely, háziállat nem hozható A panzió alsó szintjén van egy nappali-ebédlő, egy felszerelt konyha, egy fürdőszoba és egy szoba található, saját fürdőszobával, az emeleti részen pedig 7 hálószoba, saját fürdőszobával, valamint 6 szobához terasz is tartozik, szép panorámával az erdők, […]

 • Hotel Agape Cluj-Napoca II-Kolozsvár-40595

  Hotel Agape Cluj-Napoca II Kolozsvár (Románia)

  Hotel Agape Cluj-Napoca II Kolozsvár

  Hotel Agape Cluj-Napoca II, Szálloda Kolozsvár, Románia Foglalható egész évben, 37 szoba, 75 férőhely, háziállat nem hozható Látogassa meg Romániát és legyen a Hotel Agape Cluj-Napoca II vendége egy emlékezetes utazásra.

 • Casa Dalia Brașov-Brassó-39890

  Casa Dalia Brașov Brassó (Románia)

  Casa Dalia Brașov Brassó

  Casa Dalia Brașov, Kiadó vendégház Brassó, Románia Foglalható egész évben, 6 szoba, 16 férőhely, háziállat nem hozható Szobát foglalna Erdélyben? A Casa Dalia Brașov szerettel várja Magyarországról érkező vendégeit.

 • Pensiunea Aranyos Rimetea-Torockó-40867

  Pensiunea Aranyos Rimetea Torockó (Románia)

  Pensiunea Aranyos Rimetea Torockó

  Pensiunea Aranyos Rimetea, Kiadó vendégház Torockó, Románia Foglalható egész évben, 7 szoba, 23 férőhely, háziállat nem hozható Az 1874-ben épült, Europa Nostra-díjban részesült ház a felső piacsoron, az unitárius templommal szemben található.

 • Casa Lidia Sovata-Szováta-39424

  Casa Lidia Sovata Szováta (Románia)

  Casa Lidia Sovata Szováta

  Casa Lidia Sovata, Kiadó vendégház Szováta, Románia Foglalható egész évben, 5 szoba, 25 férőhely, háziállat nem hozható A kétszintes faházban 3 szobát és 3 kis faházat tudunk biztosítani.

 • Casa de oaspeți Vákár Praid-Parajd-39973

  Casa de oaspeți Vákár Praid Parajd (Románia)

  Casa de oaspeți Vákár Praid Parajd

  Casa de oaspeți Vákár Praid, Kiadó nyaraló Parajd, Románia Foglalható egész évben, 2 faház, 5 férőhely, háziállat nem hozható A Casa de oaspeți Vákár Praid ízlésesen berendezett szobával, teljes házzal és faházzal várja az erdélyi sóbányászat központjában szállást kereső vendégeket.

 • Pensiunea Anna Sovata-Szováta-40856

  Pensiunea Anna Sovata Szováta (Románia)

  Pensiunea Anna Sovata Szováta

  Pensiunea Anna Sovata, Panzió Szováta, Románia Foglalható egész évben, 6 szoba, 16 férőhely, háziállat nem hozható Szálláshelyünk a fürdőtelepen, a Medve-tótól 500 méterre, a Szovátát körülölelő erdőség közvetlen szomszédságában fekszik.

 • Casa de oaspeți Patakparti 2 Praid-Parajd-40350

  Casa de oaspeți Patakparti 2 Praid Parajd (Románia)

  Casa de oaspeți Patakparti 2 Praid Parajd

  Casa de oaspeți Patakparti 2 Praid, Kiadó nyaraló Parajd, Románia Foglalható egész évben, 4 faház, 12 férőhely, háziállat nem hozható Látogassa meg Erdélyt és legyen a Casa de oaspeți Patakparti 2 Praid vendége egy emlékezetes utazásra.

 • Pensiunea Ambrus E Praid-Parajd-40054

  Pensiunea Ambrus E Praid Parajd (Románia)

  Pensiunea Ambrus E Praid Parajd

  Pensiunea Ambrus E Praid, Panzió Parajd, Románia Foglalható egész évben, 8 szoba, 23 férőhely, háziállat nem hozható Az Ambrus Erzsébet Panzió nem messze található a Sóbányától, egy csendes helyen, ahol zöld övezet veszi körül.

 • Casa de vacanta Complex Casa Brata Praid-Parajd-40182

  Casa de vacanta Complex Casa Brata Praid Parajd (Románia)

  Casa de vacanta Complex Casa Brata Praid Parajd

  Casa de vacanta Complex Casa Brata Praid, Kiadó vendégház Parajd, Románia Foglalható egész évben, 10 szoba, 28 férőhely, háziállat nem hozható Látogassa meg Erdélyt és legyen a Casa de vacanta Complex Casa Brata Praid vendége egy emlékezetes utazásra.

 • Apartament Avantgarden Bartolomeu Brașov-Brassó-39773

  Apartament Avantgarden Bartolomeu Brașov Brassó (Románia)

  Apartament Avantgarden Bartolomeu Brașov Brassó

  Apartament Avantgarden Bartolomeu Brașov, Kiadó apartman Brassó, Románia Foglalható egész évben, 2 apartman, 4 férőhely, háziállat nem hozható Szállást keres utazásához Romániában? Tekintse meg az Apartament Avantgarden Bartolomeu Brașov ajánlatát.

 • Vila Miraky-Eforie Nord-39983

  Vila Miraky Eforie Nord (Románia)

  Vila Miraky Eforie Nord

  Vila Miraky, Kiadó vendégház Eforie Nord, Románia Foglalható egész évben, 20 szoba, 50 férőhely, háziállat nem hozható 18 barátságosan berendezett szobában és két apartmanban szállhatnak meg Eforie Nordon a Vila Miraky Eforie Nord vendégei.

 • Cabana Gyopár Gerendaház Rimetea-Torockó-40522

  Cabana Gyopár Gerendaház Rimetea Torockó (Románia)

  Cabana Gyopár Gerendaház Rimetea Torockó

  Cabana Gyopár Gerendaház Rimetea, Kiadó nyaraló Torockó, Románia Foglalható egész évben, 4 faház, 10 férőhely, háziállat nem hozható Kényelmes szobában, teljes házban és faházban szállhatnak meg Rimeteában a Cabana Gyopár Gerendaház Rimetea vendégei.

 • Cabana Sponsoru și Baroana-Aiudul de Sus-40910

  Cabana Sponsoru și Baroana Aiudul de Sus (Románia)

  Cabana Sponsoru și Baroana Aiudul de Sus

  Cabana Sponsoru și Baroana, Kiadó nyaraló Aiudul de Sus, Románia Foglalható egész évben, 3 faház, 12 férőhely, háziállat nem hozható A Cabana Sponsoru și Baroana Aiudul de Sus ízlésesen berendezett, barátságos szobával, teljes házzal és faházzal várja az Aiudul de Sus településen szállást keresőket.