Lucky Apartaments 4, 5 Brașov Brassó (Románia)

Lucky Apartaments 4, 5 Brașov Brassó

Lucky Apartaments 4, 5 Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 4 apartman, 12 férőhely, háziállat nem hozható

Szeretettel várja magyar vendégeit néhány kellemesen eltöltött napra Erdélyben a Lucky Apartaments 4,5 Brașov. Az apartman ízlésesen berendezett apartmannal várja a Brassóban szállást kereső vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Katalin kapu 1.4 km-re, a Boldogasszony temploma 800 méterre, a Tanácsháza 1.2 km-re, a Brassói Neológ Zsinagóga 1.6 km-re, a Brassói erőd 1.5 km-re, a Fekete templom 1.3 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. A helyszínen lehet grillezni is. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel, bankkártyával és átutalással fogadja el. A foglalás véglegesítéséhez a Lucky Apartaments 4,5 Brașov a sikeres visszaigazolást követően 0% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak románul kommunikálnak.

Lucky Apartaments 4, 5 Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
4 apartman, 12 férőhely

Apartament Marina Evo 2-Mamaia-40286

Apartament Marina Evo 2 Mamaia (Románia)

Pensiunea Fortuna Sovata-Szováta-40592

Pensiunea Fortuna Sovata Szováta (Románia)