Ludovic Boutique Brașov Brassó (Románia)

Ludovic Boutique Brașov Brassó

Ludovic Boutique Brașov, ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

A Ludovic Boutique Brașov ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja Brassóban szállást keresőket. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége felár ellenében a szálláshelyparkolójában hagyni. Fürdőszoba van az apartmanban. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
1 km-re van a Brassói erőd, 1.3 km-re a Fekete templom, 800 méterre a Boldogasszony temploma, 1.5 km-re a Katalin kapu, 1.4 km-re a Tanácsháza, 1.3 km-re a Brassói Neológ Zsinagóga.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Átutalással és bankkártyával tud a helyszínen fizetni. A foglaláshoz a Ludovic Boutique Brașov a sikeres visszaigazolást követően 30% előrefizetést kér Öntől. A legkorábbi érkezési időpont 13:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. Angolul, németül, spanyolul, franciául, románul, olaszul és portugálul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Ludovic Boutique Brașov árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
2 apartman, 4 férőhely

Apartamente Sim Seaside Beach Resort Mamaia Nord-Mamaia-Sat-40674

Apartamente Sim Seaside Beach Resort Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)

Victoria Studio Brașov-Brassó-40689

Victoria Studio Brașov Brassó (Románia)