Luxusný Hotel INTERNATIONAL Veľká Lomnica, Szlovákia

Luxusný Hotel INTERNATIONAL Veľká Lomnica


Luxusný Hotel INTERNATIONAL A Luxusný Hotel INTERNATIONAL 29 ízlésesen berendezett szobával és egy apartmannal várja a Veľká Lomnicában szállást kereső vendégeket. Kutyáját is magával hozhatja a pihenésre, a Luxusný Hotel INTERNATIONAL Veľká Lomnica felkészült a fogadására, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A szobák és az apartmanok közül választható saját teraszos vagy erkélyes, ahol Ön is könnyedén élvezheti a szabad levegőt. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
3.7 km-re található a Privát Horec, 15.9 km-re a Lomnici-csúcs, 1.1 km-re a Black Stork Veľká Lomnica, 15.7 km-re a Lomnici nyereg, 4.4 km-re a Kúpele , 4.6 km-re az Automuzeum , 10.6 km-re az AquaCity Poprad.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. Átutalással, bankkártyával és készpénzzel tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A Luxusný Hotel INTERNATIONAL Veľká Lomnica a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 0%. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 11:00. A munkatársak angolul, németül, szlovákul és csehül tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 60 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Luxusný Hotel INTERNATIONAL árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
szolgáltatások
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
29 szoba, 60 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Ponteo Activity Park Bratislava-Pozsony-38840

Ponteo Activity Park Bratislava Pozsony, Szlovákia

Hotel Antares Bratislava-Pozsony-38814

Hotel Antares Bratislava Pozsony, Szlovákia