Luxusvilla Medencével Vir, horvát tengerpart

Luxusvilla Medencével 18613 Vir

Kiadó ,
Foglalható , 6 férőhely, háziállat nem hozható

Látogassa meg Horvátországot és legyen a Luxusvilla Medencével Vir, 18613 vendége egy emlékezetes utazásra. Kilenc kényelmes apartmanban szállhatnak meg Virben a vendégei. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. A légkondícionálással felszerelt apartmanokban biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni (arról, hogy melyekben van légkondícionálás, az adott apartmanok adatlapján tud meggyőződni). A Luxusvilla Medencével Vir, 18613 által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
3.2 km-re van a Pedinka a szálláshelytől, 1.5 km-re a Kastelina vár, 2.9 km-re a Miljkovica , 700 méterre a Kavicsos strand, 3.1 km-re a Biskupljača-öböl, 1.6 km-re a Kastelina strand, 1.6 km-re a Radovanjica strand, 1.2 km-re a Sapavac strand, 4.9 km-re a Vörös Sziklás Strand, 3.6 km-re a Smratina strand, 1 km-re a Jadro Strand, 2.6 km-re a Slatina strand.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. A helyszínen van grillezési lehetőség. Foglalását bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A Luxusvilla Medencével Vir, 18613 50% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. Angolul, németül és horvátul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Luxusvilla Medencével 18613 árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba>

Villa Prato Brașov-Brassó-39512

Villa Prato Brașov Brassó (Románia)

Vár Park Panzió-Sárvár-28797

Vár Park Panzió Sárvár