Csendes kis szállás az erdő mélyén a Balaton északi partján

Malom Háza Nemesvita

Malom Háza-Nemesvita-27669

Malom Háza Tökéletes szállás nagyobb kiránduló . Az erdő mélyén, a nyugalom szigete, a festő szépségű -felvidék Nemzeti Park területén. Kivételesen gazdag állat-és növényvilág figyelhető meg a romantikus Lesence patak partján álló panzó környékén.

A vendégek kényelmét 2-3-4-5 és 6 férőhelyes barátságos fürdőszobával rendelkező szobák, és teljesen felszerelt, , inox bútorokkal berendezett konyha és ebédlő szolgálja. A kandallós különteremben 30-35 fős rendezvények tarthatók. A malomépületben lévő hangulatos borozóban az egykori malom felszerelése, kerekei tanúsítják, hogy a több százéves egykori malom átalakításával alakították ki a vendégfogadót. Itt szintén 25-30 fő találhat helyet elfoglaltságához.

A Malom területén egy nyitott , busz és gépkocsi parkoló, valamint két teniszpálya szolgálja a vendégek kényelmét. Bennünket elvarázsolt a hely szelleme no, persze nem szó szerint, a csönd, a jó levegő, a madarak csicsergése, a természet közelsége. Jöjjön el hozzánk, hogy legyen része Önnek is ebben a varázslatban. ()

Malom Háza képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, igény esetén reggeli férőhelyek max. 35 és háziállat előzetes egyeztetéssel hozható.

Malom Háza árak és kedvezmények

25 főig minimum 2 éjszaka esetén: 249.000,-Ft/éj,
25 fő felett minden további fő 7900,-Ft/éj.
1 éjszaka esetén: 289.000,-Ft

A Malom alsó szintje 18 fő külön is bérelhető, minimum 2 éjszaka esetén. Egyedi árajánlat alapján. Az ár magában foglalja a szállást, az ágynemű és a törülköző használatot, bogrács és kemence használatot, ping-pong és teniszpálya használatot, plusz a végtakarítást.

A szállás szabad június 9, -től június 12, -ig, június 15-től 21-ig, június 22-28, június 29-július 5-ig. Július 18, -tól július 25, -ig. Augusztus 08-tól 13-ig. és auguszus 17-től 22-ig.

ajánlatkérés (emailben)

Sárgaház-Sukoró-27494

Megörülsz, olyan jó Újra nyitott a sárgaház

Őzike-Lak-Kismaros-29184

Házunk 6 vendég számára nyújt kényelmes elhelyezést erdei környezetben