Tökéletes erdei tábor helyszín a Balaton északi partján

Malom Háza Nemesvita

Malom Háza-Nemesvita-27666

Malom Háza A nemesvitai Malom Háza, a -felvidéki Nemzeti Parkban, a -- háromszögben fekszik, a Balatontól légvonalban 7 kilométerre, az erdő szélén, a romantikus Lesence patak partján. Tökéletesen alkalmas erdei iskolák, táborok szervezésére.

Maga a nyugalom szigete. Gazdag állat- és növényvilággal várja a kíváncsi kirándulókat, ahol a gyerekek játszva tanulhatnak környezetükről. A kényelmét 2-3-4-5 és 6 férőhelyes barátságos fürdőszobával rendelkező szobák, és teljesen felszerelt, , inox bútorokkal berendezett konyha és ebédlő szolgálja. A kandallós különteremben 25-30 fő kényelmes étkeztetésére alkalmas.

A Malom területén , foci pálya, két darab tenisz pálya és egy röplabdatollas pálya található, így garantálható hogy senki nem fog egy percig sem unatkozni. Kinti tűzrakó hely és kemence nyújt tökéletes élményt a közös nyári sütögetéshez, főzéshez. Bennünket elvarázsolt a hely szelleme no, persze nem szó szerint , a csönd, a jó levegő, a madarak csicsergése, a természet közelsége. Jöjjön el hozzánk, hogy legyen része Önnek is ebben a varázslatban.

Malom Háza képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, igény esetén reggeli férőhelyek max. 35 és háziállat előzetes egyeztetéssel hozható.

Malom Háza árak és kedvezmények

Min. 2 éjszaka esetén max. 25 fő: 249.000,-Ft/éj,
1 éjszaka esetén max. 25 fő: 289.000,-Ft/éj.
25 fő felett minden további fő 7900,-Ft/éj.

A Malom 18 fős alsó szintje külön is bérelhető,
min. foglalás 2 éj.
Egyedi árajánlat alapján.

ajánlatkérés (emailben)

Villa Mediterrana-Siófok-6489

Siófok Villa Mediterrana medencés apartmanok Siófok központjában

Jankó Apartmanház-Zalakaros-13885

Szállás kiadó a Jankó Apartmanházban Zalakaroson