Csoportoknak, iskoláknak tökéletes helyszín a Balaton északi partján

Malom Háza Nemesvita

Malom Háza-Nemesvita-27666


Malom Háza A nemesvitai Malom Háza, a -felvidéki Nemzeti Parkban, a , Balatonederics, háromszögben fekszik, a Balatontól légvonalban 3, közúton 6 kilométerre, az erdő szélén, a romantikus Lesence patak partján. Tökéletesen alkalmas , jóga, taichi és egyéb elvonulós , születésnap, családi évforduló, baráti valamint osztálytalálkozó szervezésére 3 hektáron. Esküvői helyszínként csak picinyke lakodalmak rendezésére max. 40 főig alkalmas.

Maga a nyugalom szigete. Gazdag állat- és növényvilággal várja a kíváncsi kirándulókat, ahol a gyerekek játszva tanulhatnak környezetükről. A kényelmét 2-3-4-5 és 6 férőhelyes barátságos fürdőszobával rendelkező szobák, és teljesen felszerelt, inox bútorokkal berendezett konyha és ebédlő borozó, 30 fő szolgálja. A kandallós különteremben 30-35 fő kényelmes étkeztetésére alkalmas.

A Malom területén , foci pálya és egy röplabda-tollas pálya található. Kinti tűzrakó hely és kemence nyújt tökéletes élményt a közös sütögetéshez, főzéshez. Bennünket elvarázsolt a hely szelleme, a csönd, a jó levegő, a madarak csicsergése, a természet közelsége. Jöjjön el hozzánk, hogy legyen része Önnek is ebben a varázslatban. ()

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, igény esetén reggeli férőhelyek max. 50 és háziállat előzetes egyeztetéssel hozható.

Malom Háza árak és kedvezmények

Min. 2 éjszaka esetén max. 25 fő: 249.000,-Ft/éj,
1 éjszaka esetén max. 25 fő: 289.000,-Ft/éj.
25 fő felett minden további fő 7900,-Ft/éj.

A Malom 18 fős alsó szintje külön is bérelhető,
min. foglalás 2 éj.
Egyedi árajánlat alapján.

ajánlatkérés (emailben)

Tel. +36 70/6053306

ILikeBalaton 790-Balatonszárszó-26310

Balatonszárszón vintage stílusú önálló 8+3 fős kiadó nyaraló

Bonanza Üdülőház-Békésszentandrás-25899

Békésszentandráson vízparti medencés, jakuzzis nyaraló egész évben