Mercure Bucharest Unirii București Bukarest (Románia)

Mercure Bucharest Unirii București Bukarest

Mercure Bucharest Unirii București, ,
Foglalható , 95 szoba, 190 férőhely, háziállat nem hozható

A Mercure Bucharest Unirii București 84 barátságosan berendezett szobával várja a Bukarestben megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. A légkondícionálással felszerelt szobákban biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni (arról, hogy melyekben van légkondícionálás, az adott szobák adatlapján tud meggyőződni). A Mercure Bucharest Unirii București által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Püspöki Palota 1.5 km-re, a Biserica Stavropoleos 1.5 km-re, a Román Nemzeti Bank 1.5 km-re, az Antim templom 1.8 km-re, a Popa Soare templom 1.3 km-re, a Stavropoleos templom 1.5 km-re, a Nemzeti Katonai Kör 1.8 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap bőséges, ínycsiklandozó várja Önt, melyet a foglalás ára már tartalmaz. A foglaláshoz ellátás nélküli tartózkodást is igényelhet. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel, bankkártyával és átutalással fogadja el. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Mercure Bucharest Unirii București 0% előre befizetését kéri. Legkorábbi érkezési időpont 15:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 12:00. A munkatársak angolul és románul állnak rendelkezésére.

Mercure Bucharest Unirii București árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
95 szoba, 190 férőhely

Batthyány Kastélyszálló-Zalacsány-38328

Batthyány Kastélyszálló Zalacsány

Apartament Armonia Brașov-Brassó-39703

Apartament Armonia Brașov Brassó (Románia)