Metropol Invest a.s. Spišská Nová Ves Igló, Szlovákia

Metropol Invest a.s. Spišská Nová Ves Igló


Metropol Invest a.s. Spišská Nová Ves A Metropol Invest a. s. Spišská Nová Ves 48 ízlésesen berendezett szobával és három apartmannal várja az Iglóban szállást kereső vendégeket. Kutyáját is magával hozhatja a pihenésre, a Metropol Invest a. s. Spišská Nová Ves felkészült a fogadására, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, egyes szobákban és apartmanokban légkondícionálás biztosított (erről az egyes szobák és apartmanok adatlapján tud meggyőződni). A Metropol Invest a. s. Spišská Nová Ves által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Ski Centrum Mraznica 17.4 km-re, a Porač Park 19 km-re, a Márkusfalvi vár 6.3 km-re, a Letné kúpalisko Spišská Nová Ves 1.1 km-re, a Dobsinai-jégbarlang 29.5 km-re, a Márkusfalvi kastély 6.5 km-re, a Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia P. Márie 1.1 km-re, az AquaCity Poprad 24.1 km-re, a Zoo Spišská Nová Ves 2 km-re van.

Egyéb tudnivalók
Ezen felül reggelis foglalást is kínál a szállásadó. Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 11:00. A munkatársak szlovákul állnak rendelkezésére. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat díj ellenében hozható.

Metropol Invest a.s. Spišská Nová Ves árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)

foglaltsági naptár (online foglalás)

BEST WESTERN Hotel Roca Košice-Kassa-38749

BEST WESTERN Hotel Roca Košice Kassa, Szlovákia

Residence Hotel & Club-Donovaly-38872

Residence Hotel & Club Donovaly, Szlovákia